Noutati :

Parcare limitata la 2 ore pe toate strazile din zona centrala a Timisoarei si din jurul pietelor! Vezi lista cu strazile propuse de ADP!

8 decembrie, 2011 - 12:35 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
6

TIMISOARA. Un numar de 35 de strazi din Timisoara si 3 piete vor fi interzise soferilor care vor dori sa isi lase masina in parcare mai mult de 2 ore. Aici nu se va putea stationa decat 2 ceasuri, contracost!

Consilierii locali au aprobat deja proiectul de hotarare care limiteaza stationarea la 2 ore pe 28 de strazi din zona centrala a orasului si in piete, dar si pe alte strazi adiacente acestor piete.

www.opiniatimisoarei.ro va spune care sunt aceste strazi, inainte ca lista cu ele sa fie aprobata de alesii municipali. Lista cu strazile propuse de ADP nu a trecut inca de comisiile din Consiliul Local, insa va intra in ultimul plen din an, care va avea loc marti, 13 decembrie.

Va reamintim, pe aceste strazi nu vor putea parca cei care au doar abonament TelPark. Asadar, soferii vor fi nevoiti sa isi cumpere separat tichete pentru aceste 2 ore. Un loc de parcare ar putea costa 2 lei pe ora.

Iata cele 28 de strazi din zona Cetate:

– str. Vasile Alecsandri
– str. Lucian Blaga, fosta Karl Marx
– str. Janos Bolyai, fosta Pietrosu
– str. Dimitrie Cantemir
– str. Enrico Carusso
– str. Paul Chinezu
– str. Matei Corvin
– str. George Cosbuc
– str. Victor Vlad Delamarina
– str. General Traian Doda, fosta Tarcului
– Piata Libertatii
– str. Florimund de Mercy
– str. Radu Negru
– str. Augustin Pacha, fosta Rodnei
– str. Palanca
– str. David Praporgescu
– str. Proclamatia de la Timisoara, fosta Mihai Eminescu
– str. Eugeniu de Savoya, fosta Ceahlau
– Piata Sf. Gheorghe
– str. Marasesti
– str. Gheorghe Lazar, intre Gheorghe Dima si Piata Unirii
– str. General E. Grigorescu
– str. Emanoil Ungureanu
– str. Serg. Constantin Musat
– str. Regimentul 5 Vanatori
– Piata Unirii
– str. Francesco Grisellini
– str. Gheorghe Dima

Iata cele 9 strazi adiacente pietelor si pietele pe care se va putea parca doar 2 ore:

– Piata 700
– str. Coriolan Brediceanu
– str. Nicolae Berwanger
– str. Sf. Ioan
– Piata Iosefin
– Bulevardul Regele Carol, intre Vacarescu si Iuliu Maniu
– str. Iancu Vacarescu, intre T. Vladimirescu si Regele Carol
– Piata Badea Cartan
– str. Splaiul Industria Lanii

CITESTE SI: Vom putea parca doar 2 ore pe strazile din Cetate si in zona pietelor din Timisoara, cu Telpark! Vezi cum au modificat consilierii locali regulamentul de parcare!

CITESTE SI: Pana in 2015, zece strazi din zona Cetate din Timisoara vor fi inchise circulatiei. Locul masinilor va fi luat de teraseInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 6comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. da ce e cu prostia asta , sunt o gramada de firme si de institutii , iar angajatii unde-si vor parca masinile? si in plus vedeti voi vreo parcare pe aici? masinile sunt pur si simplu la marginea trotuarelor , platim ca prostii telprak ul sa ne tinem masinile in strada si sa mai pice si antichitatile astea de cladiri sa distruga masinile , doamne ce oameni fara minte , cei care au putut sa gandeasca treaba asta si plus de asta nu-si va mai face nimeni abonament , deci tapa va fi mai mare , ei se halosesc sa ia mai multi bani dar nu le va iesi pasenta , si daca e asa sunt o gramada de parcari private in jurul acestor starazi care-ti acorda si paza masinii si ai locul de parcare asigurat nu ti masina in strada unde ti -o zgarie toti si pica tencuiala pe ele , deci mare tapa veti lua!!!!!!!!

  2. Dai o gramada de bani pe abonament la telpark si mai trebuie sa si platesti 2 lei ora langa piata :)) cata hotieeeee !!!!

  3. pai si riveranii ce vor face,unde sa-si parcheze masinile?nu se specifica nimic

  4. Foarte corecta hotararea de a nu permite parcarea mai mult de 2 ore. Ar trebui extinsa pe intreaga retea de strazi din zonele centrale.

  5. initial telparku’ a fost ca in szeged, plateai parcarea in CENTRU, dupa citiva ani si-au zis ca de ce sa nu faca parcare cu plata toata timisoara, acum le-a venit ideea sa taxeze zona centrala separat de telpark. daca e bal, si parcarea primariei este domeniu public si nu vad niciun motiv pt care masina primarului sau bicicleta lui orza ar avea voie sa parcheze gratis sau sa aiba voie sa stationeze mai mult de 2 ore. EGALITATE pt toti, gunoaie platite din banii nostri. Capete seci de opincari cretini, la anul vin alegerile. O sa vedeti pe dr***.

  6. Un mare rahat! Bine ca au pus toate strazile din centru! Sunt curioasa daca directorasii se vor tine de cuvant. Parcarea de la modex o sa fie full. Ca si aia de la Hotel Timisoara. Dupa ce ca iti iei abonament, mai dai bani si pe parcare. Pai te ajunge la 10 lei pe zi. UNde naiba sa-ti lasi masina? IN CONGO?