Parcare gratuita in luna martie pentru timisorenii care si-au facut abonamente TelPark in februarie

TIMISOARA. Timisorenii care si-au cumparat abonamente de parcare pe luna februarie si nu si-au putut parca masinile din cauza mormanelor de zapada de pe locurile de parcare vor putea folosi abonamentele in luna martie, gratuit.

Consilierii locali au aprobat proiectul de hotarare prin care se prelungeste valabilitatea abonamentelor TelPark achizitionate in luna februarie si valabile din aceasta luna, indiferent de zi, gratuit, cu inca o luna. Asadar, timisorenii care nu au avut unde sa-si parcheze masinile in luna februarie vor putea folosi tichetele TelPark si in luna martie.

Numarul soferilor nu este insa foarte mare. Potrivit sefului TelPark, Ionel Ursu, odata ce a inceput sa ninga, tot mai putini timisoreni au mers la casieriile Societatii de Administrare a Domeniului Public sa-si ia abonamente de parcare.

Proiectul a fost aprobat in unanimitate in sedinta ordinara de marti din Consiliul Local.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...