Parcare gratis in ianuarie la Timisoara! Abonamentele TelPark din luna decembrie vor fi valabile si in prima luna din 2013

TIMISOARA. Conducerea Primariei Timisoara a decis ca timisorenii care si-au facut abonamente de parcare pe luna decembrie sa le foloseasca si in ianuarie 2013, din cauza faptului ca cei de la Societatea de Administrare a Domeniului Public nu au deszapezit parcarile.

In acest sens va fi intocmita o hotarare de consiliu local. Si cei care au abonamente pentru tot anul vor putea parca in ianuarie gratuit.

„Am decis ca abonamentele TelPark valabile in luna decembrie sa fie valabile pe tot parcursul lunii ianuarie, fara nicio plata suplimentara, dat fiind faptul ca ADP nu a reusit sa deszapezeasca parcarile asa cum ar fi trebuit, incat sa-si merite banii incasati pe perioada lunii decembrie”, a declarat primarul Timisoarei.[CODUL SAPTAMANII 10-16 DECEMBRIE: 333]

In plus, in aceasta perioada nu se vor da nici amenzi de parcare. „Daca parcarile nu sunt deszapezite, atunci oamenii nu vor fi amendati„, a completat Nicolae Robu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...