Noutati :

Parada spectaculoasa a militarilor romani de Ziua Nationala a Romaniei, in Capitala. Basescu, huiduit!

1 decembrie, 2012 - 12:56 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

La Bucuresti, peste 1.500 de militari si tehnica apartinand Ministerului Apararii Nationale, Ministerului Administratiei si Internelor, Serviciului Roman de Informatii si Serviciului de Protectie si Paza defileaza sambata, la parada organizata in Piata Arcului de Triumf.

Presedintele Traian Basescu a fost primit cu proteste, sambata, la parada militara organizata cu prilejul Zilei Nationale, la festivitatile de la Arcul de Triumf mai fiind prezenti presedintele Senatului, Crin Antonescu si premierul Victor Ponta.

La momentul trecerii in revista a garzii de onoare, din multimea adunata la Arcul de Triumf s-au auzit mai multe strigate „Jos Basescu!” si huiduieli, acoperite partial de muzica de fanfara.

Conform estimarilor oficiale ale Jandarmeriei, in zona se afla peste 15.000 de persoane.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Oamenii agentului KGB Dogaru, au fost si de data asta mobilizati. RUSINE, astea nu au respect nici de ziua nationala al Romaniei pe care de fapt nici nu o recunosc.

  2. Pardon nu Basescu a fost huiduit ca doar nu a fost o sindrofie personala Basescu. A fost huiduit imnul national al Romaniei ca atunci se auzeau huiduielile RUSINE USL SI CELOR CARE AU ORGANIZATO

  3. Atata stiu MITICII USL-isti! ce vreti de la ei?? O sa ne duca cu tara inapoi 250 de ani!!! Ca de fapt cu vreo 50 ne-au dus deja!!