Parada militara, teatru de papusi si concerte cu Kadebostany, Voltaj si Alexandra Mitroi de Ziua Europei, la Timisoara

TIMISOARA. Ziua Europei va fi sarbatorita in acest an prin evenimente sustinute in doua piete din zona centrala la Timisoara.

CITESTE SI: Nu a scapat nimeni. Ploaie de amenzi in zona centrala la Timisoara 

Programul dedicat zilei de 9 mai va debuta in Piata Libertatii cu un ceremonia militar dedicat Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Zilei Europei.

In piata vor mai avea loc demonstratii sportive, spectacole artistice sau demonstratii de caricatura. Tot in Piata Liberttatii vor fi amenajate si standuri de prezentare ale membrilor Asociatiei Corp Consular Timisoara si ale unor institutii publice si organizatii neguvernamentale.

In paralele cu aceste manifestari, in Piata Sfantul Gheorghe sunt asteptati cei mici pentru un spectacol de teatru de papusi oferit de actorii Teatrului Merlin.

Iata programul complet al Zilei Europei:

Piata Libertatii:
Deschiderea oficiala a manifestarii

Ora 12:00 Ceremonial militar si religios dedicat Zilei Independentei de Stat a Romaniei, Zilei Victoriei Coalitiei Natiunilor Unite si Zilei Europei


Semnarea statutului reinnoit al  Asociatiei ,,Corpul Consular Timisoara” de catre membrii Asociatiei si autoritatile publice locale si judetene

Ora 13:00 Vizitarea pavilioanelor de prezentare ale membrilor Asociatiei Corp Consular Timisoara si ale unor institutii publice si organizatii neguvernamentale

Ora 13:00 Activitati ale scolii de caricatura Popas Academy

Ora 13:00 – 13:45 Spectacol sustinut de catre tineri artisti, program coordonat de catre Inspectoratul scolar Timis

Ora 13:45 – 14:00 formatia Sangre Latina

ora 13:00 -15:00 Demonstratii sportive ( Directia Judeteana pentru Sport Timis)

Ora 17:00 ” Europa suntem noi ” Parada formatiilor artistice pe traseul Piata Libertatii- Piata Victoriei si retur. Participa Fanfara Big Band, Ansamblul Timisul, Ansamblul Doina Timisului, ansamblurile etniilor (maghiari, germani, sarbi, bulgari).

Ora 17:45 Spectacol folcloric prezentat de catre Ansamblul Timisul, ansamblul Doina Timisului si formatiile etniilor din Banat

Ora 19:30 Recital Alexandra Mitroi, Voltaj si Kadebostany

Piata Sfantul Gheorghe:
Ora 13:00 Spectacolul sustinut de actori ai Teatrului Merlin

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...