Noutati :

Parada Militara de 1 Decembrie modifica traseul mai multor tramvaie din Timisoara. Vezi cum vor circula!

29 noiembrie, 2013 - 10:18 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Din cauza Paradei Militare care se va desfasura, duminica, de Ziua Nationala a Romaniei, RATT anunta ca mai multe tramvaie, dar si o linie de autobuz vor avea trasee modificate in aceasta zi.

CITESTE SI: Ce facem de 1 Decembrie la Timisoara: mergem la Targul de Craciun, la parada militara si concerte! Vezi tot programul de Ziua Nationala a Romaniei, la Timisoara!

Astfel, duminica, intre orele 8-13 traseul tramvaielor care circula pe liniile 1,2,4,5,6 va fi schimbat. La fel se va intampla si in cazul curselor de autobuz de pe linia 22.

Traseele liniilor de tramvai se vor modifica dupa cum urmeaza:

Tramvaiele de pe liniile 1 si 2 vor circula pe traseul: Gheorghe Doja – 1 Decembrie – strada stefan cel Mare – strada Dacilor –  Piata Badea Cartan – strada Mihail Kogalniceanu –  bucla Gara de Est si retur.

Tramvaiele de pe liniile 4, 5 si 6 vor circula pe traseul: strada Nemoianu – bulevardul Regele Ferdinand – bulevardul 16 Decembrie – strada Gheorghe Doja – strada 1 Decembrie – bulevardul Stan Vidrighin ( cu exceptia tramvaielor de pe linia 6, care vor merge la Gara de Est) si retur.

In acelasi interval orar in care traseele mijloacelor de transport in comun vor fi modificate, RATT va pune la dispozitia calatorilor un autobuz care va circula la un interval de 25 de minute, acesta urmand sa circule pe traseul: Piata Traian – strada Dacilor – Piata Badea Cartan – strada Kogalniceanu – strada Avram Imbroane – strada Gh. Adam – Calea Dorobantilor – strada Andrei saguna – strada Ion Mihalache si retur.

Autobuzele de pe linia 22 vor opri in toate statiile, cu exceptia celor de la Prefectura si Bastion. Acestea vor intoarce la sensul giratoriu de pe strada Pestalozzi.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...