Noutati :

Parada iepurasilor, cozonaci, pasca, oua incondeiate, concerte. Avem programul complet de la Targul de Pasti de la Timisoara. Ce se intampla in fiecare zi

13 martie, 2018 - 02:52 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Oua incondeiate, dulciuri, cozonaci, pasca, flori, icoane, produse handmade si decoratiuni specifice sarbatorilor pascale. Toate se vor gasi la casutele din cadrul Targului de Pasti din acest an din centrul Timisoarei.

CITESTE SI: Anunt de suflet. Fa o fapta buna si adu haine, incaltaminte si jucarii pentru oameni sarmani, in Parcul Rozelor din Timisoara 

Tarabe se vor gasi atat in Piata Victoriei, cat si in Piata Libertatii, in aceasta din urma se va amenaja si o scena pentru spectacole si concerte.

Pe toata durata targului, in Piata Libertatii vor fi amenajate casute cu produse mestesugaresti, produse handmade, oua sculptate, oua incondeiate si alte produse specifice sarbatorilor pascale. Timisorenii vor putea vizita casutele cu produse ale artistilor locali, dar si ale mestesugarilor din tara, iar copiii vor putea vizita Atelierul Iepurasului, unde pot invata sa incondeieze oua sau sa picteze pe ceramica.

Deschiderea Targului de Pasti va avea loc sambata, 17 martie, de la ora 17.00, in Piata Victoriei.

Iata intreg programul, pe zile, al Targului de Pasti din aceasta primavara la Timisoara!

17 martie – sambata
– Piata Victoriei – ora 15:30 – PARADA IEPURASILOR. Alaiul va parcurge traseul Piata Libertatii – strada Alba Iulia – Piata Victoriei – Catedrala si retur. Program artistic: Majorete Nadlac, demonstratie de gimnastica ritmica – CSS Timisoara, sport si miscare cu Liceul cu program sportiv Banatul (atletism, handball, box, Iepurasi pe role si pe biciclete – Gradinita Montessori, Trupa Pitishow de la Radio Timisoara si iepurasul HAZ.

-ora 17:00 – Fanfara Big Band (partea 1)
-ora 17:15 – Deschidere targ

Piata Libertatii
ora 18 – Cor Mitropolie (15 min), ora 18:15 – Fanfara Big Band (partea 2)

18 martie – duminica , Piata Libertatii
– ora 18 – Cvartet Music Age

24 martie – sambata, Piata Victoriei
12 – 14 muzica ambientala Gheorghe Iovu
15:30 – expozitie de icoane Lumina Florilor de Pasti (Muzeul Catedralei Mitropolitane)
detalii: icoane realizate de copiii de la atelierul Bunavestire si scoala ortodoxa Sfantul Antim Ivireanu.
detalii: vor canta muzica specifica sarbatorilor pascale aproximativ 90 de copii care vor primi cadouri simbolice din partea Primariei Municipiului Timisoara.
16– 18 muzica ambientala Gheorghe Iovu
20 – ORA PAMANTULUI Piata Libertatii: Eveniment organizat in parteneriat cu Societatea Romana pentru Astronomie Culturala si cu Ministerul Culturii: ora 20 – program de muzica corala sustinut de catre corurile de copii, sub egida Cantus Mundi, ora 21 – concert Peregrinii si moment demonstrativ cu jocuri de foc sustinut de catre Deep 6 Project.

25 martie – duminica,
Piata Victoriei: orele 12 – 18 muzica ambientala Gheorghe Iovu;
Piata Libertatii : ora 18 – moment coral inchinat sarbatorilor pascale

31 martie – sambata,
Piata Libertatii, 18- Seven’s TM Show Band

1 aprilie – duminica, Piata Victoriei
12 – 14 muzica ambientala Gheorghe Iovu
12 – 14 atelier de pictura pe figurine de ipsos pentru copii
14 – 17 atelier de pictura pe oua supradimensionate pentru copii
17:30 – Pelerinajul Floriilor – Organizat de catre Mitropolia Banatului

4 aprilie – miercuri, Piata Victoriei
16:30 – 18 Se bate toaca in centrul Timisoarei

8 aprilie – duminica, Piata Victoriei
12 – 18 muzica ambientala Gheorghe IovuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...