Pantilimon ar fi vrut sa-si intalneasca idolul, pe Buffon

Singurul regret al portarului Costel Pantilimon dupa meciul Romania - Italia 1-1 a fost acela ca nu a reusit sa-l intalneasca pe idolul copilariei sale, Gianluigi Buffon. "Sunt bucuros, e un rezultat bun cu o echipa competitiva. Cu o echipa mare ca Italia eu zic ca nu ne-am facut de rusine deloc, cu putin noroc puteam chiar invingem. Sper sa o tinem tot asa de acum inainte. M-am reintilnit cu Ballotelli dar aici e altceva decat a fost cu Manchester. Nu m-am intalnit insa cu cel pe care doream sa-l vad de foarte mult timp, pe Buffon.", a declarat Pantilimon.

Singurul regret al portarului Costel Pantilimon dupa meciul Romania – Italia 1-1 a fost acela ca nu a reusit sa-l intalneasca pe idolul copilariei sale, Gianluigi Buffon. „Sunt bucuros, e un rezultat bun cu o echipa competitiva. Cu o echipa mare ca Italia eu zic ca nu ne-am facut de rusine deloc, cu putin noroc puteam chiar invingem.

Sper sa o tinem tot asa de acum inainte. M-am reintilnit cu Ballotelli dar aici e altceva decat a fost cu Manchester. Nu m-am intalnit insa cu cel pe care doream sa-l vad de foarte mult timp, pe Buffon.”, a declarat Pantilimon.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.