Noutati :

Panica intr-un tramvai din Timisoara care s-a umplut de fum! Ce s-a putut intampla si cine a intervenit?

2 iulie, 2016 - 08:55 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
3

TIMISOARA. Nevoia de noi tramvaie la Timisoara este din ce in ce mai urgenta. Dupa ce acum o luna un tramvai a luat foc, evenimentul s-a repetat in aceasta sambata.

Un tramvai care circula pe linia 4 a avut probleme in timp ce circula pe bulevardul Cetatii. Caldura si probabil uzura unor piese au facut ca unul dintre vagoane sa ia foc. Fumul a inceput sa iasa, insa vatmanul a fost foarte atent si a stins un posibil incendiu. Au fost chemati si pompierii la fata locului, insa acestia nu au mai avut ce sa stinga. In momentul incendiului, nu era niciun pasager in tramvai.

Nu a luat foc. A fost un scurtcircuit, insa l-a stins vatmanul repede cu un stingator cu pulbere. Am trimis un echipaj acolo, dar era deja stins. Nu a fost cine stie ce, doar cateva cabluri au ars” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Alin Badea, ofiterul de serviciul din cadrul dispeceratului ISU Timis

Dupa lichidarea incendiului, tramvaiul nu si-a mai continuat cursa.

Citeste si: Un tramvai a luat foc la Timisoara. De la ce a pornit incendiul?

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. O nimica toata,au ars câteva cabluri,un scurtcircuit mic. Nu e mare lucru… . Suntem de rasul curcii cu tramvaiele noastre vechi,urate,imputite,gălăgioase etc. . Nu mi-e rusine nici cu „armonioasele” care si ele sunt „fardate” ,gălăgia pe sine nu este diferita de cea a celor vechi dar necesitam urgent o schimbare a parcului de tramvaie ,ca altfel încet încet ajungem sa circulam pe jos pe linii. Sa auzim numai de bine.

  2. avem vaporase…. la ce ne trebuie tramvaie? avem primat, la ce va trebuie civilizatie?

  3. Un mic incendiu, o nimica toată… îmi e sila și scârbă sa mai și călătoresc cu tramvaiele astea toate scorojite și pușcate. În toiul verii la unele le merg radiatoarele pe full căldură în timp ce noi murim de cald. Ăsta e orașul în care locuim și asta e conducerea pe care mulți au ales-o 🙂