Noutati :

Pana de curent in centrul Timisoarei! S-a stins lumina din Piata Operei si pana in Piata Maria. FOTO!

6 septembrie, 2013 - 11:02 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Desi recent Primaria ne asigura ca nu vom mai avea parte de bezna in oras, dupa renegocierea contractului cu ENEL, iata ca noaptea trecuta toata zona centrala a Timisoarei a ramas in intuneric pentru cateva zeci de minute.

O pana de curent a lasat in bezna Piata Victoriei, Catedrala Mitropolitana,  podurile peste Bega, Piata Maria si Piata Kutl, precum si bulevardele. Iluminatul public s-a stins brusc si pret de cateva zeci de minute timisorenii surprinsi pe strada n-au vazut bine pe unde sa paseasca. Doar farurile masinilor le mai erau de folos.

Bezna s-a asternut in jurul orei 22.15, iar primele becuri din Piata Operei s-au aprins pe la 22.40.


Pana de curent n-a afectat spectacolul de la Festivalul Bega Bulevard, deoarece acesta tocmai se incheiase. Au avut insa de suferit participantii care se indreptau spre case, si traversau exact zona centrala a orasului.

FOTO: Virgil Simonescu

CITESTE SI: Timisoara, primul oras iluminat electric din Europa, sta mult in bezna. Cartiere intregi raman noaptea fara curent cu orele. Cum se scuza Robu!

CITESTE SI: Nu vom mai avea pene de curent in Timisoara? Scade factura ENEL pentru Primaria Timisoara, odata cu iscalirea contractului renegociat, iar furnizorul promite ca se va rezolva rapid orice defectiune

 

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Cu nenorocitii astia de la ENEL o sa ne cumparam generatoare si lanterne . La mine se ia curentul in mod frecvent, de ani de zile . Joi nu am avut curent aproape ….2 ore , pe strada Frantz Schmits ! . Nici nu mai fac reclamatii , ca de 9 ani am facut zeci de sesizari fara niciun rezultat .Niste gunoaie , isi bat joc de noi , nu alta .

  2. Au dat oameni afara iar acum nu au cu cine lucra!!!