Noutati :

(P) Premiera in campania electorala! Candidatul PMP, Marius Dugulescu, prezinta programul de administrare al Timisoarei

12 mai, 2016 - 10:56 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ELECTORAL
0

TIMISOARA. Pe o scena electorala dominata de vorbe fara continut si promisiuni desarte iata ca a aparut, in sfarsit, primul program concret de administrare al Timisoarei. El ii apartine candidatului PMP, Marius Dugulescu, si reflecta viziunea unei primarii transparente, in dialog permanent cu cetatenii, cu societatea civila si cu celealte institutii ale administratiei publice locale. Programul este structurat pe perioada 2016-2020 si are la baza cele cinci drepturi garantate de Constitutia Romaniei si aflate in gestiunea administratiei publice locale: dreptul la informatie, dreptul la invatatura, accesul la cultura, dreptul la ocrotirea sanatatii si la un mediu sanatos, precum si protectia persoanelor cu handicap. Noua viziune nu se limiteaza la expunerea unor obiective prioritare, ci identifica si solutii pentru sustinerea financiara a acestora, conturand astfel un program realist si responsabil.

„Acest program a fost conceput ca un indemn la implicare activa a tuturor reprezentantilor sectorului public, ai celui privat, ai asociatiilor profesionale, unitatilor de invatamant si ai reprezentantilor societatii civile. Administratia locala nu se poate limita la asfaltari de strazi, montat stalpi de iluminat si plantat de pomi ornamentali. Sunt lucruri care fac parte din fisa postului, iar primarul trebuie sa transceada acestor aspecte strict administrative. Avem nevoie de respectarea drepturilor fundamentale ale cetateanului pentru a putea vorbi de cresterea calitatii vietii timisorenilor. Prin acest program, imi iau angajamentul fata de cetateni pentru buna administrare a Timisoarei, un oras cu insemnatate la nivel regional, national si international”, a declarat Marius Dugulescu.

Programul de administrare urmeaza a fi prezentat amanuntit in zilele urmatoare.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...