Noutati :

(P) Marilen Pirtea: Spuneti-le tinerilor sa voteze pentru educatie!

22 noiembrie, 2016 - 12:01 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
1

În 11 decembrie ne vom alege reprezentanții în Parlamentul României. Cred însă că în duminica alegerilor vom da mai mult decât un simplu vot. Vom putea spune răspicat, prin votul nostru, că vrem să trăim într-o țară normală.

În ultimii ani, am avut ocazia să călătorim, în special în occident. Mulți dintre noi au văzut lumea prin ochii celor apropiați, în special prin ochii tinerilor. Nu mai putem fi păcăliți cu promisiuni deșarte, acum știm ce înseamnă normalitatea. Știm ce vrem, ne-am săturat de corupție și de lozinci.

Sunt convins că dacă nu găsim oamenii cinstiți pe care să-i alegem, dreptul de a vota și democrația pot rămâne doar vorbe goale. Democrația, care pentru noi a început în Timișoara, în decembrie 1989, nu trăiește decât prin oameni în care putem avea încredere, oameni cu bun simț, oameni care au nu numai curajul, dar și pregătirea de a spune lucrurilor pe nume.

Am ales să candidez la alegerile din 11 decembrie pentru Camera Deputaților cu convingerea că în Timișoara și în județul Timiș valoarea oamenilor este mai importantă decât loialitățile politice. A venit vremea să fim reprezentați de o voce respectată la București.

Vă rog să le transmiteți tinerilor din familia dumneavoastră că se pot baza pe mine. Sunt profesor universitar, vorbesc după douăzeci de ani de muncă la catedră și în managementul universitar. Am învățat în acești ani că oricât de dedicat ai fi, oricât de dinamică ar fi echipa din care faci parte, fără legi drepte este greu să faci chiar și lucrurile firești, normale. Spuneți-le cât mai multor tineri, prieteni și colegi ai dumneavoastră, că mi-am înscris candidatura pentru Camera Deputaților.

De la educație începe totul, bunăstarea și calitatea vieții, dar și democrația și buna funcționare a statului. Cu mâna pe inimă și cu conștiința de profesor dedicat, vă rog să le spuneți cât mai multor tineri să se bazeze pe mine ca om, ca profesor și ca reprezentant în Parlament, așa cum se bazează pe acei profesori pe care îi îndrăgesc!

Spuneți-le tinerilor să voteze.
Un vot pentru educație este un vot pentru viitor!

Marilen Gabriel Pirtea
Candidat PNL Timiș pentru Camera Deputaților

(P) Publicat de SC Ripensis Media Trust SRL la comanda PNL Timiș. Cod mandatar financiar: 11160004Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Intrebare: care este punctul dv. de vedere – in ultima instanta, al PNL – privind „impozitarea obligatoriu la Bucuresti” a firmelor mari, versus impozitare locala?
    Un candidat local a avut (la un post de televiziune local) un punct de vedere foarte transant, in folosul Timisoarei, Timisului.
    Va multumesc pentru raspuns.