Noutati :

(P) Fara poluare in Timisoara! Candidatul PMP la Primarie, Marius Dugulescu, vrea un mediu sanatos in municipiul de pe Bega

18 mai, 2016 - 02:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ELECTORAL
0

Candidatul PMP la Primaria Timisoara vrea sa le redea timisorenilor toate drepturile constitutionale, care ar trebui sa le fie garantate de autoritatile publice locale, dar care, in momentul de fata, sunt trecute cu vederea. Printre acestea, se numara si dreptul la un mediu inconjurator sanatos. Marius Dugulescu doreste imbunatatirea calitatii aerului prin prevenirea si reducerea poluarii atmosferice provenite din industrie si, de asemenea, isi propune orientarea Timisoarei catre o societate europeana a reciclarii.

„Nu este posibil ca cetatenii unui oras de nivelul Timisoarei sa sufere asa cum sufera din cauza poluarii. Este imperativ ca administratia publica locala sa faca toate diligentele pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile in domeniul protectiei mediului. Trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta sa le dam cetatenilor ceea ce Constitutia le garanteaza, dreptul la un mediu sanatos. Vreau sa crestem ponderea transportului in comun ‘eco friendly’ si, de asemenea, sa dezvoltam si sa modernizam reteaua de colectare selectiva a deseurilor”, spune Marius Dugulescu, in al carui program de administrare a Timisoarei sa gaseste si un proiect important pe linia reciclarii deseurilor.

„Timisoara se afla printre orasele europene cu cea mai mica rata de reciclare si valorificare a resurselor provenite din deseuri, mare parte dintre acestea fiind eliminate prin depozitare, generand astfel o mare presiune asupra mediului inconjurator. Proiectul <<Timsoara verde>> isi propune infiintarea unei statii ecologice de sortare si reciclare a resturilor menajere, evitand astfel depozitarea deseurilor si afectarea mediului inconjurator. Proiectul se va derula in colaborare cu Consiliul judetean Timis, iar sprijinul financiar al proiectului va fi asigurat prin accesarea fondurilor nerambursabile si fondurilor guvernamentale de mediu”, a mai punctat candidatul la Primaria Timisoara, Marius Dugulescu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...