(P) Cum se poate pretinde Nicolae Robu un tip onest alaturi de Alin Popoviciu? se intreaba Alfred Simonis, candidat PSD pentru Consiliul Local Timisoara

Istoria României de după ′90 a adus în peisajul politic oameni de o calitate îndoielnică, personaje sinistre, diabolice şi profund corupte, indivizi puşi pe jaf, baroni care au luat în stăpânire pe regiuni întregi ca Moldova sau Oltenia, adevăraţi prădători care au devalizat ţara fără scrupule.

Astfel de specimene nu şi-au găsit niciodată locul în politica timişoreană. Niciodată până acum. Niciodată până la Alin Popoviciu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean Timiş.

Acest om cumuleaza o seamă de însuşiri monstruoase: corupţie, demagogie, şmecherie, lipsa de onoare, incompetenţa, tot ceea ce poate fi mai infect în clasa politică românească, tot ceea ce ar trebui să dispară definitiv din societatea românească.

Sunt de notorietate drumurile la DNA şi stenogramele în care apar înregistrări din care reiese cum făcea presiuni pentru propriile interese. În 8 ani cât a fost deputat nu a realizat nimic, nu a avut nici un proiect important, cu excepţia propunerilor de a organiza un concurs de Miss în Parlament şi de a impozita vrăjitoria. Şi-a demonstrat caracterul când a făcut presiuni pentru ca doi poliţişti, care l-au prins gonind pe drumurile judeţului cu 150 de kilometri pe ora alături de preferctul Mircea Băcală, să fie daţi afară. Cât a bătut studiourile televiziunilor naţionale în căutare de celebritate, nu l-a auzit nimeni niciodată să pronunţe numele judeţului în care a fost ales deputat. Nu a spus niciodată nimic legat de Timiş sau de Timişoara. S-a comportat ca şi când acestea nu ar fi existat. Acum, “călare” pe minciună şi pe demagogie, vrea să conducă judeţul şi mimează implicare, exact aşa cum mimează PNL că are candidat la CJT. Se imaginează Făt-Frumos dar nu este altceva decât o biată vuvuzelă cenzurată de şefii de partid şi trecută pe pauză.

Numele lui Popoviciu nu răzbate nici în şoaptă, e bine ascuns în spatele siglei PNL, nu ca un as în mânecă ci ca un secret ruşinos cu care liberalii încearcă să păcălească electoratul.

Oare cum poate Nicolae Robu, care se pretinde integru, corect şi adept al meritocraţiei, să facă tandem cu Alin Popoviciu? Când intri în aceeaşi gaşcă nimic nu mai poate face diferenţa, nici măcar reevaluarea pe care tot o flutură primarul facebook.

Când te-ai asociat cu Alin Popoviciu într-un proiect electoral, te-ai asociat cu tot ceea ce reprezintă el – acea adunătură de hoţi care au tăiat pensiile, salariile, au închis spitalele, şcolile, au îndatorat ţara la organismele financiare internaţionale, doar pentru a putea fura sute de milioane de euro prin ANRP, în timpul guvernului Boc.

Asta ar trebui să nu uite oamenii. Iar ce-i care merg la vot să-şi amintească cine sunt de fapt reprezentanţii PNL: nişte PDL-işti vopsiţi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

  Pareri

 1. dar cum se poate pretinde Alfred Simonis un tip onest alaturi de Liviu Dragnea(condamnat definitiv)?

 2. Cum?Exact asa cum tu faci parte dintr-un partid condus de un condamnat penal……

  • Fredy, cand in barul tau AVA se vindeau droguri, inclusiv de catre fratele tau, cum era? Erai ok, buzunarele pline, zdreanto!

 3. Cum se spune „Rade ciob de oala sparta”… Si sa mai si dai bani pe un asemenea articol trecut cu (P) ca si publicitar. Evident niciun candidat PSD nu merita sa fie votat facand parte dintr-un partid condus de un individ cu dosar penal. Mai bine vedeti-va de treaba ca va faceti de ras cu astfel de articole de campanie.

 4. faptul ca psd este condus de un condamnat (chiar daca o condamnare dubioasa), nu scuza cu nimic candidatura unui bandit ca popoviciu. Nu incercati sa mutati atentia. Nu dragnea candideaza la cjt.

 5. Cum se poate ca dupa 4 ani (dupa 2012, cand se jura „prietenie – pardon alianta – vesnica”) sa se revina la balacareala specifica altor parti ale Romaniei!
  Domnilor, m-ar bucura foarte mult mai multa decenta!
  Si sotii daca se despart pot ramane in relatii de onestitate!