Noutati :

Ovidiu Megan este noul director executiv al Asociatiei Timisoara – Capitala Europeana a Culturii

22 iunie, 2022 - 09:45 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. A fost numit in unanimitate de membrii consiliului director, pentru o perioada de 3 luni, timp in care Asociatia va derula o procedura deschisa de selectie pentru aceasta pozitie.

CITESTE SI: Lucrari urgente la Catedrala Mitropolitana din Timisoara. Foto 

Ovidiu Megan are o experienta semnificativa in zona manageriala, ca prorector al Universitatii, decan al Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor si director al Departamentului de Accesare si Implementare Proiecte din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si director general al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara – Polul de Crestere Timisoara.

El este cunoscut si in domeniul organizatiilor non-guvernamentale, fiind unul dintre principalii organizatori ai Flight Festival, singurul festival de muzica, arta si tehnologie din tara. Are, de asemenea, o vasta experienta in domeniul atragerii de fonduri nerambursabile si sponsorizari.

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 83 din 16 iunie 2022, publicata in Monitorul Oficial nr. 602 din 20 iunie 2022, Asociatia va initia demersurile pentru adaptarea statutului si, dupa caz, a celorlalte documente de functionare, in acord cu noile atributii prevazute de ordonanta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...