Noutati :

Ortopedia pune umarul la sprijinirea candidaturii Timisoarei la titlul de Capitala Culturala Europeana

3 mai, 2011 - 02:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Fiecare ocazie trebuie folosita pentru promovarea orasului, si-au spus medicii de la Clinica de Ortopedie a Spitalului Judetean Timisoara. Un astfel de moment este Congresul International de Ortopedie Traumatologie care se va tine la Timisoara in toamna.

Prof. dr. Dan V. Poenaru a si facut un prim pas in acest sens pe care l-a si adus la cunostinta Primariei Timisoara pentru o colaborare foarte stransa: pentru congresul la care vor lua parte o multime de medici faimosi din strainatate va pregati un program cultural la care toti participantii vor fi invitati pentru a cunoaste frumusetile orasului si spiritul Timisoarei.

Potrivit sefului clinicii, la Congresul International de Ortopedie-Traumatologie care se va desfasura intre 19 si 21 octombrie si-au anuntat participarea cateva zeci de profesori si specialisti in ortopedie din 19 tari. Dintre acestia, 7 sunt nascuti in Romania, iar 3 chiar in Timisoara.

Chiar in cea de-a doua zi a congresului, se va organiza pentru invitati programul „Timisoara Culturala”, ce prevede mai multe concerte, expozitii si un tur al orasului. Impreuna cu profesorii romani, medicul Dan Poenaru vrea sa constituie un grup de lobby pentru promovarea Timisoarei in desemnarea ei drept capitala culturala europeana in 2020. Acesta se va ocupa si de organizarea de programe concrete in fiecare din tarile in care specialistii romani isi desfasoara acum activitatea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...