Orice-ar fi, te vezi cu Mosul si anul acesta: Mos Craciun este prezent in Iulius Town, dar si online!

La Polul Nord este mare agitație; elfii, zânele bune, chiar și renii s-au pregătit temeinic pentru cea mai frumoasă perioadă a anului. După atâta muncă, au reușit să pună toate cadourile în sanie, iar Moșul a plecat mai devreme din Laponia. Până pe 23 decembrie, cei mici îl găsesc în Atriumul Iulius Mall, la brad, unde va discuta cu toți copiii. Elfii i-au reactivat și contul de Zoom, iar cei mici  se pot vedea și online cu el, accesând site-ul https://www.moscraciunexista.ro/.

Mesaj importat de la Moș Crăciun!

Ho-ho-ho, dragii Moșului! Anul acesta ne întâlnim la Iulius Town să povestim despre faptele bune pe care le-ați făcut, să vedem ce poezii și cântecele știți, dar și să îmi spuneți ce vă doriți să găsiți sub brad. Vă aștept vineri, 17 decembrie, de la ora 17.00 până la ora 20.00 și sâmbătă și duminică, în intervalele orare 12.00 – 14.00 și 18.00 – 20.00. Ca să pot ajunge la toți copiii cuminți, în perioada 20 – 23 decembrie, o să fiu prezent în Iulius Town de la ora 17.00, până la ora 20.00. Joi, 23 decembrie, o să fie ultima zi în care o să mă mai găsiți în jilțul de la bradul din Atrium, pentru că voi pleca să împart cadouri, bucurie și speranță în întreaga lume!

La sfatul Doamnei Crăciun, ne vom putea vedea și anul acesta online. Elfii au reactivat contul de Zoom și au actualizat platforma https://www.moscraciunexista.ro/. Dacă ești deja în vacanță la bunici și nu ajungi în Iulius Town, poți să rogi un adult să intre pe platformă, să rezerve o dată și o oră la care să ne vedem și să respecte pașii menționați pe site. Ca să mă pot întâlni cu cât mai mulți copii, toate întâlnirile sunt gratuite, durează 10 minute, iar programările se pot face până pe 23 decembrie 2021. Partener al Moşului online este Code932.

Nu uitați dragii Moșului, ne vedem în Iulius Town sau pe https://www.moscraciunexista.ro/!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Anul acesta mos Craciun vine exclusiv numai la orasul din oras iulius , numai la ansamblul mixed – use si va vorbi numai in engleza,ca sa fie foarte clar si ma intreb daca si pe el il taxeaza la parcare pentru sania trasa de cei cel putin 6 reni.