Noutati :

Organizatiile locale ale PSD Timis vor fi evaluate pentru a se stabili candidatii la primarii

10 martie, 2016 - 02:29 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Presedintele PSD Timis, Sorin Grindeanu a declarat ca fiecare organizatie a partidului, din localitatile judetului, va fi evaluata pentru a se putea stabili exact candidatul la primarie.

In principiu, primarii in functie vor candida pentru un nou mandat, insa sunt si exceptii.

Fiecare organizatie va intra in proces de evaluare din punct de vedere organizatoic. Primarii in functie vor candida, exceptia fiind doamna primar de la Secas care a pierdut un proces primind o condamnare de un an care nu este definitiva, insa. Ea nu se mai incadreaza in criteriile noastre de integritate. De asemenea, va mai pot spune ca avem candidat intr-o localitate unde nu avem primar. E vorba de viceprimarul cu atributii de primar, Mihalescu Liviu de la Satchinez„, a dezvaluit Sorin Grindeanu.

In ceea ce priveste candidatul pentru Primaria Timisoara, Florin Birsasteanu, acesta a anuntat ca va intocmi un material cu dorintele cetatenilor din fiecare cartier in parte al orasului.

Am inceput un proces de achizitie a ofertelor de pe cartiere. Incercam sa injghebam un material cu dorintele cetatenilor„, a spus Birsasteanu.

In alta ordine de idei, Birsasteanu a mai criticat Primaria Timisoara spunand ca nu le rezolva problemele chiriasilor ANL, referindu-se la cele 80 de familii care locuiesc in blocurile ramase neintabulate  si care nu isi pot cumpara locuintele.

Blocurile ANL pentru tinerii din Timisoara au ajuns vaca de muls a Primariei Timisoara. Actuala administratie nu s-a grabit sa aduca in legalitate blocurile pentru a le scoate la vanzare. (…) Pentru ca administratia Robu blocheaza vanzarea apartamentelor, ANL nu a mai construit alte apartamente pentru sutele de tineri din Timisoara care din 2009 asteapta degeaba, dar si cu speranta repartizarea unei locuinte„, a spus Birsasteanu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...