Organizare exemplara la sediul BEJ Timis: Sacii cu buletinele de vot au fost adusi dupa o programare!

TIMISOARA. Imediat dupa inchiderea sectiilor de votare si dupa ce au numarat voturile in sectia de votare, presedintii de sectii au venit la sediul BEJ Timis, care pentru prima data a fost chiar in incinta Palatului Administrativ din Timisoara.

Prefectura Timis i-a chemat pe presedintii sectiilor de votare, in baza unui tabel, sa aduca sacii cu buletinele de vot. Mai intai au sosit cei din Timisoara, apoi, cei din judet au stiut exact la ce ora trebuie sa se infiinteze la sediul BEJ.

Sacii cu buletine au fost depozitati la primul etaj, acolo unde a fost organizata si o sala de asteptare. La parter, functionarii au preluat procesele verbale, stampilele si toate cele necesare, totul fiind supervizat de politisti si jandarmi.

Daca in anii trecuti, sediul BEJ Timis era la Agronomie, anul acesta s-a decis ca BEJ-ul sa functioneze la Palatul Administrativ.

Foto: Virgil Simonescu

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Interesanta abordare totusi lucrurile nu se opresc aici. Oricum imi pare bine ca s-a abordat acest subiect. O sa marchez acest site deoarece vreau sa revin ulterior, trebuie analizata

    http://www.tst1.sbox.com