Noutati :

Orasul din Timis in care se amenajeaza un bazin de inot

18 aprilie, 2019 - 10:20 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMIS. Un bazin de inot didactic se va amenaja la Jimbolia. Consiliul Judetean Timis a lansat licitatia pentru serviciile de proiectare.

CITESTE SI: Aproape 23 de milioane de lei alocati de Ministerul Sanatatii unor spitale din Timis. Cea mai mare suma merge la Spitalul de Copii din Timisoara 

Bazinul ar urma sa se construiasca pe un teren apartinand CJ Timis avand o suprafata de 3000 mp, pe strada Contele Csekonics din Jimbolia.

Studiul de fezabilitate este estimat la 105.000 lei, iar proiectul tehnic, cu tot cu obtinerea avizelor si acordurilor, plus verificarea si asistenta tehnica, la putin peste 300.000 lei. Costurile totale pentru proiectarea si constructia bazinului sunt estimate la 6.000.000 lei (fara TVA). Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 9 mai.

Firmele interesate isi pot depune ofertele pana in 9 mai, la orele 15.00.

Bazinul didactic va puta fi folosit de toti locuitorii din Jimbolia.

Dimensiunea bazinului de inot va fi de 25 m lungime, 12,5 m latime, divizat in cinci culoare a cate 2,5 m fiecare. Adancimea este variabila, intre 1,2 si 1,8 m, prevazuta cu block start-uri la capatul bazinului de 1,8 m adancime, in conformitate cu normele europene. Bazinul va avea toate dotarile necesare, vestiare, dusuri, grupuri sanitare, camera de filtrare, pompare si clorinare, cat si spatii administrative. Capacitatea acestuia va fi de 65 de persoane, ceea ce permite utilizarea simultana de catre doua clase de elevi, impreuna cu profesorii lor. Estimativ, durata de functionare va fi de peste 50 de ani.

Constructia face parte dintr-un plan mai vechi al Consiliului Judetean Timis care doreste sa amenajeze astfel de bazine in toate orasele din judet, mai putin municipiile Timisoara si Lugoj.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Felicitari!
    Candva „demult” (?) se zvonea ca in fiecare cartier al Timisoarei va fi construit un bazin de inot ptr ca „tinerii sa invete inotul cat mai devreme”; plus competitii, plus agrement, plus … . Poate se reia „gandul”!
    Sau istoria/amintirile deranjeaza?