Ora deschisa de sport in 5 locuri emblematice ale judetului Timis in cadrul unui proiect european

TIMISOARA. Baschet la Muzeul Satului Banatean, kempo la Cascada Sopot, tenis de masa pe Lacul Surduc, atletism pe Transluncani, scrima, kickbox si lupte la Colonada Imperiala Buzias, este meniul sportiv oferit pentru ziua de sambata, prin proiectul Wow Europe, iar Ora de sport se va desfasura simultan in 10 tari europene.

CITESTE SI: Atentie, soferi! Restrictii de circulatie in weekend la Timisoara. Harta strazilor inchise 

Desfasurata sub deviza „Miscare si turism”, actiunea „Ora deschisa de sport” consta in demonstratii sportive oferite de sportivi de performanta in prezenta unor spectatori nepracticanti de sport.

„Excelenta sportiva creaza admiratie si interes pentru practicarea sportului, in special in randul copiilor. Marii sportivi care vor face demonstratiile in locuri cu incarcatura culturala, istorica, spirituala sau turistica vor fi in acelasi timp adevarati ambasadori ai frumosului pentru tarile lor”, a declarat Beatrice Mercado – presedintele Asociatiei Junior Sport – initiator al Proiectului WoW Europe.

In Romania, sunt confirmate la aceasta ora cinci locuri de desfasurare a actiunii „Ora deschisa de sport”, toate in judetul Timis, după urmatorul program:

9:00 – 11:00 Muzeul Satului Banatean Timisoara
Baschet 3×3 cu sportivi de la CS Sport Star Timisoara, CS Dunk Timisoara, CS Sport Star Timisoara, CSS Bega Timisoara, CS Vest Activ Timisoara si BCU Crisu Oradea

9:00 – 11:00 Cascada Șopot
Kempo cu sportivi de la CS Ghiroda si Giarmata Vii – sectia Kempo

11:00 – 13:00 Lacul Surduc
Tenis de masa (demonstratii pe catamaran si pe ponton) cu sportivi de la clubul sportiv ACS Dumbravita)

13:00 – 15:00 Colonada Imperiala Buzias
Scrima cu sportivi de la CSU Politehnica Timisoara si ACS Floreta Timisoara, kickbox si lupte cu sportivi de C.S Phoenix Buzias

13:00 – 15:00 Transluncani
Atletism cu sportivi de la CSC Mosnita Noua

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...