Opt ore fara apa calda in mai multe zone din Timisoara

TIMISOARA. Societatea de Termoficare a orasului continua lucrarile de modernizare si joi, cand lasa fara apa calda nu mai putin de 19 strazi din mai multe zone ale Timisoarei.

Colterm face lucrari pentru remedierea unei avarii la reteaua termica primara, dar si pentru a moderniza reteaua pe mai multe artere. Intreruperea va fi de opt ore, intre orele 8 si 16, si vizeaza zonele de sud si nord a orasului.
Vor fi afectati timisorenii care locuiesc in blocurile si casele de pe urmatoarele strazi: Polona, Atomului, Calea Buziasului, Electronicii, Meseriasilor, Metalurgiei, Petrolistilor, Recoltei, Siderurgiei, Tehnicii, Venus, Bucovina, Dirijorului, Invatatorului, Ion Vidu, Matei Basarab, Oboiului, Operetei si Torontalului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.