Opt ore de shopping nocturn la mall. Distractia e asigurata de Buzdugan, iar muzica de Sonique

„Sa dormi bine ziua! Sa cumperi la miezul noptii!” este recomandarea pe care Iulius Mall o face sambata, 13 noiembrie, tuturor banatenilor pe care ii invita la traditionalul eveniment „Veniti la miezul noptii!”. Tema din acest an este una inedita: „E-NIGHT” - o noapte adresata pasionatilor de Internet si de shopping! Centrul comercial va reda o veritabila lume virtuala. De asemenea, Iulius Mall le-a pregatit clientilor o noua generatie de promotii, cu reduceri de pana la 80%. Premiile se ofera din ora in ora, multe fiind doar la 1 Click distanta. La ora 18.00 se va da startul „celor mai mici preturi” la magazinele din Iulius Mall! Pana la ora 02.00 din noapte, clientii vor avea parte de jocuri de lumini si lasere, prezentari  de haine futuriste si gadget-uri si jocuri video interactive. Cei dependenti de shopping vor participa la o petrecere speciala, cu muzica electronica oferita de Suie Paparude, DJ Elless si DJ Ax-L. Atmosfera va deveni cu adevarat incendiara o data ce Sonique va urca pe scena. Fanii Iulius Mall sunt invitati sa participe la concursul I’M CONQUIZTADOR (joc interactiv adaptat cu intrebari despre centrul comercial), sa testeze jocurile de la insula VIDEO GAMES LAND (10 minute gratuite cu cele mai in voga jocuri video) sau sa isi faca fotografii la FARMVILLE (insula foto amenajata in specificul celui mai popular joc de pe retelele de socializare). Fotografiile vor putea fi descarcate pe pagina de Facebook Iulius Mall Timisoara. Daniel Buzdugan, moderatorul evenimentului, este responsabil cu momentele de entertainment si va acorda o multime de cadouri. Toate persoanele care vin la Iulius Mall, intre orele 18.00 si 02.00, primesc bratari multicolore luminoase. Cei care s-au conectat la megapromotii si au facut cumparaturi in valoare de minimum 100 lei, primesc pe loc bauturi racoritoare si pot participa la tombola noptii. Marile premii ale fiecarei ore de shopping in Iulius Mall sunt: Netbook-uri si cartele Internet. in plus, primii clienti care achizitioneaza produse de peste 300 lei primesc cecuri pentru cumparaturi in valoare de 50, 100 si 200 lei.

Campanie de social media

Cu ocazia evenimentului „Veniti la miezul noptii”, Iulius Mall initiaza o campanie sociala aparte. Astfel, romanii din toate colturile tarii care indragesc Iulius Mall Timisoara si dau „I Like” pe pagina de Facebook, pana in 13 noiembrie, sustin o cauza din comunitatea timisoreana. Pentru fiecare fan, Iulius Mall va oferi 1 leu care va fi donat, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Scolii Generale Nr. 27 din orasul de pe Bega. Mai multi fani, inseamna mai multi bani si implicit mai multe zambete! Si cei care vor da „I like” la insulele internautice din Iulius Mall sustin campania. in plus, acestia isi vor vedea instant profilul Facebook pe TV Mall. Din ora in ora, counterul Facebook din centrul comercial va anunta cati bani s-au strans. Mai mult, toti fanii Iulius Mall de pe Facebook vor primi o pereche de ochelari fashionable. Trebuie doar sa vina pe 13 noiembrie, la Centrul Info si sa isi ridice premiul pe baza username-ului folosit.

Mega-oferte si giga-reduceri

Pe langa momentele de entertainment, banatenii se vor „conecta” la „noua generatie de promotii”, noaptea de 13/14 noiembrie fiind singura din an cand preturile sunt mai mici decat ziua. Reduceri de pana la 70% ofera, in Iulius Mall: Irina Schrotter, Champion, Ina Center, Ambient Box, Tabacco Shop, City Step, Ginette, iar pana la 60%: Bershka, Steilmann, Lotto, Skyoptic, Sover. Si Guara, Mustang Jeans, Off Limits, Sprider, Kara Fashion, Mari-K, Gatta, Golden Point, Bebelloo, Secuiana, Sport Zone, Laserland, Lorenza Beauty Spa si Perfect Nails ofera produse si servicii la preturi mai avantajoase cu 40-50%.

„Sa dormi bine ziua! Sa cumperi la miezul noptii!” este recomandarea pe care Iulius Mall o face sambata, 13 noiembrie, tuturor banatenilor pe care ii invita la traditionalul eveniment „Veniti la miezul noptii!”. Tema din acest an este una inedita: „E-NIGHT” – o noapte adresata pasionatilor de Internet si de shopping! Centrul comercial va reda o veritabila lume virtuala. De asemenea, Iulius Mall le-a pregatit clientilor o noua generatie de promotii, cu reduceri de pana la 80%. Premiile se ofera din ora in ora, multe fiind doar la 1 Click distanta.

La ora 18.00 se va da startul „celor mai mici preturi” la magazinele din Iulius Mall! Pana la ora 02.00 din noapte, clientii vor avea parte de jocuri de lumini si lasere, prezentari  de haine futuriste si gadget-uri si jocuri video interactive.

Cei dependenti de shopping vor participa la o petrecere speciala, cu muzica electronica oferita de Suie Paparude, DJ Elless si DJ Ax-L. Atmosfera va deveni cu adevarat incendiara o data ce Sonique va urca pe scena.

Fanii Iulius Mall sunt invitati sa participe la concursul I’M CONQUIZTADOR (joc interactiv adaptat cu intrebari despre centrul comercial), sa testeze jocurile de la insula VIDEO GAMES LAND (10 minute gratuite cu cele mai in voga jocuri video) sau sa isi faca fotografii la FARMVILLE (insula foto amenajata in specificul celui mai popular joc de pe retelele de socializare). Fotografiile vor putea fi descarcate pe pagina de Facebook Iulius Mall Timisoara.

Daniel Buzdugan, moderatorul evenimentului, este responsabil cu momentele de entertainment si va acorda o multime de cadouri. Toate persoanele care vin la Iulius Mall, intre orele 18.00 si 02.00, primesc bratari multicolore luminoase. Cei care s-au conectat la megapromotii si au facut cumparaturi in valoare de minimum 100 lei, primesc pe loc bauturi racoritoare si pot participa la tombola noptii.

Marile premii ale fiecarei ore de shopping in Iulius Mall sunt: Netbook-uri si cartele Internet. in plus, primii clienti care achizitioneaza produse de peste 300 lei primesc cecuri pentru cumparaturi in valoare de 50, 100 si 200 lei.

Campanie de social media

Cu ocazia evenimentului „Veniti la miezul noptii”, Iulius Mall initiaza o campanie sociala aparte. Astfel, romanii din toate colturile tarii care indragesc Iulius Mall Timisoara si dau „I Like” pe pagina de Facebook, pana in 13 noiembrie, sustin o cauza din comunitatea timisoreana. Pentru fiecare fan, Iulius Mall va oferi 1 leu care va fi donat, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Scolii Generale Nr. 27 din orasul de pe Bega. Mai multi fani, inseamna mai multi bani si implicit mai multe zambete!

Si cei care vor da „I like” la insulele internautice din Iulius Mall sustin campania. in plus, acestia isi vor vedea instant profilul Facebook pe TV Mall. Din ora in ora, counterul Facebook din centrul comercial va anunta cati bani s-au strans.

Mai mult, toti fanii Iulius Mall de pe Facebook vor primi o pereche de ochelari fashionable. Trebuie doar sa vina pe 13 noiembrie, la Centrul Info si sa isi ridice premiul pe baza username-ului folosit.

Mega-oferte si giga-reduceri

Pe langa momentele de entertainment, banatenii se vor „conecta” la „noua generatie de promotii”, noaptea de 13/14 noiembrie fiind singura din an cand preturile sunt mai mici decat ziua.

Reduceri de pana la 70% ofera, in Iulius Mall: Irina Schrotter, Champion, Ina Center, Ambient Box, Tabacco Shop, City Step, Ginette, iar pana la 60%: Bershka, Steilmann, Lotto, Skyoptic, Sover. Si Guara, Mustang Jeans, Off Limits, Sprider, Kara Fashion, Mari-K, Gatta, Golden Point, Bebelloo, Secuiana, Sport Zone, Laserland, Lorenza Beauty Spa si Perfect Nails ofera produse si servicii la preturi mai avantajoase cu 40-50%.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.