Operatiune de verificare pe linia de cale ferata modernizata pe Coridorul IV Pan European din Regionala CFR Timisoara. Imagini cu drezina pantograf la treaba. Video

TIMISOARA. Se fac lucrari de mentenanta pe linia CFR modernizata din cadrul Coridorului IV Pan European pe distanta Frontiera – Curtici – Arad.

CITESTE SI: Se lucreaza deja la podurile peste Bega si Timis pe calea ferata, pe tronsonul Lugoj – Timisoara Est din magistrala CFR care se modernizeaza si pe care trenurile vor circula cu 160 km/h. Video 

O drezina pantograf a fost scoasa pe traseu de un echipaj de specialisti care fac verificari, reglaje si masuratori pentru a se asigura ca linia de contact este in perfecta stare de functionare.

Mentenanta cuprinde lucrari de verificare a liniei de contact, revizii tehnice (verificari, curatari, reglaje, masuratori şi incercari, precum si eliminarea unor defectiuni prin inlocuirea unor piese şi subansamble uzate), in vederea mentinerii suspensiei catenare in parametrii optimi„, transmit reprezentantii CFR Infrastructura Timisoara.

Modelul de drezina pantograf Geismar VMT 863 C este dedicat intretinerii liniei de contact, iar mecanicul care conduce utilajul, Dorin Bojan, lucreaza la calea ferata inca din 1986.
Drezina este proiectata sa transporte echipele Diviziei Instalatii, pentru a inspecta si repara catenara liniei de cale ferata electrificata.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. am impresia ca nu era necesar sa aratati cum stau specialistii langa firul contact de 27000 V.uni copii teribilisti si ceva tzoape vor urca dinou pe trenuri , foarte increzatori,crezand ca nu curenteaza,apoi vor muri eroic.

  2. Așteptăm verificări curând pe magistrala 100.