Noutati :

Operatiune de inlocuire de marcaje si indicatoare, de peste 11 milioane de lei, pe drumurile din Timis. CJT a lansat licitatia pentru siguranta rutiera

12 martie, 2019 - 10:55 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMIS. Marcaje rutiere refacute, completarea indicatoarelor si inlocuirea de borne, parapeti, calmatoare sau alte elemente de ghidare pe drumurile judetene din Timis.

CITESTE SI: Proiectele pentru Timisoara, socotite drept cele mai importante de catre locuitori: doua spitale si inca o bucata de Centura. Mai puteti vota cateva zile. Am putea primi bani macar pentru unul 

Consiliul Judetean vrea sa porneasca o ampla lucrare de intretinere care vizeaza siguranta rutiera pe soselele pe care le are in administrare.

In acest sens a lansat o licitatie, iar anuntul a fost urcat in sistemul electronic de achizitii publice.

Potrivit reprezentantilor CJT, se au in vedere marcaje rutiere longitudinale si transversale, montare si, după caz, demonstare indicatoare rutiere si alte elemente de siguranta a circulatiei (borne kilometrice, parapeti, balize si stalpi de ghidare, calamatoare de trafic, console etc.).

Valoarea estimata a lucrarii este de 11.407.790 lei, iar criteriul de atribuire prin licitatie va fi pretul cel mai scazut.

Firmele interesate pot depune ofertele pana in 1 aprilie, la orele 15.00.

Consiliul Judetean Timis are in administrare peste 1200 de kilometri de drumuri, cea mai intinsa retea in randul judetelor tarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...