Noutati :

Openville, singurul proiect din Romania prezentat la forumul marilor dezvoltatori Devo 2018

9 octombrie, 2018 - 06:53 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Openville Timişoara a fost singurul proiect din România prezentat în cadrul Forumului Marilor Dezvoltatori DEVO 2018, care a reunit la Bucureşti, săptămână trecută, peste 200 de mari dezvoltatori, investitori, antreprenori generali, manageri și arhitecți.

Evenimentul internaţional abordează patru arii tematice: office, retail, industrial-logistic şi rezidenţial. Ansamblul mixt Openville Timişoara, dezvoltat de companiile IULIUS şi Atterbury Europe, a fost prezentat ca studiu de caz alături de proiecte importante din lume, din ţări precum: Statele Unite ale Americii, Suedia, Cipru, Rusia, Estonia, Polonia, Emiratele Arabe Unite şi Ucraina.

Forumul DEVO îşi propune să devină o întâlnire anuală a marilor dezvoltatori din România şi o platformă de comunicare a proiectelor reprezentative din întreaga lume, care construiesc comunităţi, oraşe şi regiuni.

Aflat în plin proces de construcţie, Openville va reprezenta principala atracție de business, shopping şi loisir din vestul ţării. Proiectul va include actualul Iulius Mall Timişoara, iar prima sa etapă va avea: 47.000 mp adiţionali de retail, 50.000 mp de spaţii office în operare (UBC 1, UBC 2, UBC 3) şi alţi 52.000 mp în construcţie (UBC 0), un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Sursa foto: BORO PR & COMMUNICATIONInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...