Noutati :

Omul de afaceri Horatiu Rada, noul presedinte al Consiliului Director al Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii. Nicolae Robu, onorific in locul lui Ioan Holender

21 decembrie, 2018 - 07:34 PM
Autor: Redactie      
Categorie: CULTURA
1

TIMISOARA. Cunoscutul om de afaceri timisorean Horatiu Rada a fost ales vineri presedinte al Consiliului Director al Asociatiei Timisoara 2021 – CapitalaEuropeana a Culturii. El il inlocuieste pe Emil Cristescu in aceasta functie.

Consider ca am deschis un nou capitol, in care trebuie sa ne concentram pe consolidare, pe constructie, pe detalii. Este important ca din ce in ce mai multi oameni sa vina alaturi in proiectul Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii si este nevoie ca acesta proiect sa fie cunoscut si constientizat de tot mai multa lume, sa depaseasca granitele Timisoarei si ale Romaniei„, a notat pe pagina sa de Facebook Horatiu Rada.

Omul de afaceri spune ca a primit provocarea cu onoare, bucurie si responsabilitate si da asigurari ca va face tot ce ii va sta in putinta pentru a-si indeplini misiunea.

S-a lucrat mult pana acum, dar chiar si asa, mai e nevoie de multa munca si de energie suplimentara, sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor. Este nevoie de dinamism, este nevoie de efervescenta, trebuie impus un ritm sustinut. Mizez pe coalizarea tuturor fortelor disponibile in acest proiect, ma bazez pe mediul de afaceri, am asteptari mari de la autoritati si am incredere in potentialul extraordinar al cetatenilor. inainte de orice si inainte de oricine, Timisoara trebuie sa iasa cu fruntea sus, Timisoara trebuie sa fie pe buzele tuturor si Timisoara trebuie sa cucereasca lumea„, a completat Horatiu Rada.

Noul presedinte al Asociatiei TM2021 are de multi ani afaceri de succes in domeniul instalatiilor electrice si in industria apelor minerale.

Nicolae Robu in locul lui Ioan Holender

O alta schimbare insemnata in boardul Asociatiei vine acum la luni distanta de la retragerea presedintelui onorific Ioan Holender, fost director al Operei din Viena.

Locul acestuia a fost preluat incepand tot de vineri de catre primarul Nicolae Robu.

Pozitia ma onoreaza. Am reiterat in fata colegilor angajamentul meu ferm ca Primaria Timisoara isi va respecta angajamentele asumate de principal finantator – 3 milioane de euro pe 2019!-, dar acest angajament nu poate fi, inca, oficializat, pana dupa adoptarea Legii Bugetului de Stat pe 2019„, a notat pe pagina sa de Facebook Nicolae Robu.

Din boardul Asociatiei TM2021 mai fac parte Adrian Negoita, Ion Arrdeal Ieremia, Lia Lucia Epure, Ulrich Fuchs, Claudiu Ilas si Claudiu Taga.

Aceste schimbari in boardul TM2021 sunt menite sa impulsioneze activitatea Asociatiei pe drumul sau spre un fantastic an al Timisoarei drept Capitala Culturala a Europei in 2021, spune presedintele executiv, Simona Neumann.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pai are dreptate ROBU. Promite dar habar nu are pe ce se bazeaza si dupa aprobarea bugetului…ca de obicei da vina pe guvernati. Chiar daca primeste mai putin cu ..1 Euro ..tot nu realizeaza mai mult. Asta e parerea mea. BAFTA si astept rezultatele concrete nu vorbe si promisiuni