Noutati :

Olimpicii timisoreni si tinerii implicati in comunitate au fost premiati de autoritati. Vezi cum au fost recompensati! FOTO!

13 decembrie, 2012 - 02:09 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Zeci de elevi de la mai multe unitati de invatamant din Timisoara au fost premiati de municipalitate pentru rezultatele excelente obtinute la olimpiade internationale si pentru implicarea in proiecte sociale locale.

Primaria Timisoara i-a premiat pe elevii olimpici cu rezultate exceptionale, internationale, la discipline precum limba turca si stiintele naturii, precum si pe profesorii care i-au pregatit.

800 de lei au primit dascalii si cate 400 de lei – olimpicii.

Trebuie sa fim un oras al performantei si performerilor. Nu vrem sa cultivam ideea ca in Timisoara o duci bine prin mila ceror care muncesc, desi esti apt de munca”, explica primarul Nicolae Robu.

Alaturi de tinerii olimpici,  zeci de elevi de la licee din patru cartiere timisorene au fost premiati pentru derularea unor proiecte ce au vizat dezvoltarea comunitatii in care traiesc. Astfel, au primit diplome liceenii de la Colegiul Tehnic Azur – Calea Girocului, Colegiul Tehnic Transporturi Auto – Freidorf, Colegiul Tehnic Electrotimic – Ciarda Rosie si de la Liceul Teoretic „William Shakespeare” – Fabric.

Tinerii castigatori ai programului Tinerii Decid au fost elevii de la Colegiul Tehnic Azur. Premiul a constat intr-o excursie in Italia. Elevii situati pe celelalte trepte ale podiumului, in acelasi proiect, au primit o excursie la Romanesti.

Foto: Virgil SimonescuInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...