Noutati :

Oficial, Petrolul a castigat la masa verde meciul cu Poli Timisoara, oprit din cauza nocturnei. Sanctiunile decise de FRF. Amenzi drastice pentru clubul sportiv din Timisoara

10 martie, 2022 - 07:07 PM
Autor: Daniel Neacsu      
Categorie: SPORT
0

Comisia de Disciplina si Etica a FRF a decis ca echipa Politehnica Timisoara sa fie sanctionata cu forfait dupa ce meciul cu Petrolul, din Liga 2, a fost oprit definitiv din cauza nocturnei in februarie.

In plus, clubul timisorean a fost amendat.

Sanctiunea completa este urmatoarea:

In baza art. 82/2 si 3/a si c raportat la art. 83/2 din RD, ACS Petrolul 52 se sanctioneaza cu penalitate sportiva de 5000 lei

In baza art. 83/1 si 3/a si c raportat la art. 83/2/b din RD, SSU Politehnica Timisoara se sanctioneaza cu penalitate sportiva de 5000 lei

In baza art. 16/10 din ROAF coroborat cu art. 83/5 din RD cu aplicarea art. 34 din RD, SSU Politehnica Timisoara se sanctioneaza cu Forfait (3-0 in favoarea echipei ACS Petrolul 52) si i se aplica penalitate sportiva de 1700 lei.

In conformitate cu art. 45/3 din RD, clubul SSU Politehnica Timisoara va fi sanctionata cu Forfait (3-0 in favoarea echipei ACS Petrolul 52) si va executa sanctiunea de penalitate sportiva de 6700 lei”.

Meciul Politehnica Timisoara – Petrolul Ploiesti, contand pentru etapa a XVII-a a Ligii 2, a fost oprit definitiv, la 24 februarie, in minutul 37, dupa ce nocturna de la stadionul timisorenilor a cedat de doua ori.

Prima data, nocturna s-a stins in minutul 8. Atunci fanii au scandat, au cantat si au oferit un spectacol pirotehnic. De asemenea, ei si-au aprins lanternele de la telefoane, cantand tot timpul. Dupa trei minute de intrerupere, cele doua echipe au intrat la vestiare, impreuna cu brigada de arbitri.

Jocul s-a reluat dupa aproximativ zece minute de intrerupere.

In minutul 37, nocturna a cedat insa din nou si echipele au plecat iar la vestiare, iar Petrolul a anuntat ca potrivit regulamentului va castiga meciul la masa verde.

Sursa: News.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...