Oficial: Fiorentina l-a dat afara pe Adrian Mutu! Mai mult, clubul il va da in judecata!

Conducerea clubului AC Fiorentina a anuntat, prin intermediul unui comunicat oficial, ca Adrian Mutu nu mai are dreptul sa se antreneze cu echipa, in urma gesturilor de indisciplina pe care le-a comis. Fiorentina i-a reziliat pe cale unilaterala contractul lui Mutu.

Conform comunicatului oficial la clubului Fiorentina, Adrian Mutu a incalcat paragrafele 10 si 11 din articolul 11 al Regulamentului de Ordine Interioara, iar din acest motiv a fost exclus pe termen nedeterminat.
Sefii Fiorentinei il vor da in judecata pe Adrian Mutu pentru a-i cere daune si, intre timp, asteapta scuze din partea romanului.

„Fiorentina i-a desfacut contractul lui Mutu pentru ca jucatorul nu a respectat clauzele impuse in articolele 10 si 11 din Acordul Colectiv de munca. Mutu va fi exclus de la antrenamentele echipei si de la pregatire. Mutu a incalcat clauzele contractuale si a adus grave prejudicii de imagine si economice Fiorentinei. Mutu a dovedit lipsa de respect fata de societatea noastra cand a spus ca va pleca, dar s-a prezentat la antrenament. Fiorentina il va actiona pe jucator legal pentru ca a aratat lipsa de respect fata de colegi, fata de tricoul Fiorentinei si de fani”, se arata in comunicatul emis de Fiorentina.

Pe de alta parte, presa din Italia scrie ca Adrian Mutu este de vanzare si in Italia, in schimbul sumei de 3 milioane de euro. Mutu este dorit de Cesena, Bologna, Inter si Juventus, dar spera sa plece liber de contract de pe Artemio Franchi.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Sper sa il aduca Uhrin la Timisoara. Il tine Iancu in frau!