Oferte turistice pe insule in vacanta la vara cu 250 de euro

Vacanta de vara in Corfu te costa mai putin de 200 de euro, cu transportul inclus, in vreme ce o saptamana in Creta in luna iunie ajunge la circa 234 de euro, cu biletul de avion si taxele aferente incluse in pret. Vezi mai jos cat te costa in aceasta vara un sejur in Rhodos sau in Tenerife.

O vacanta de 10 zile in Corfu, in intervalul 16 mai-26 septembrie, te costa 199 de euro, daca o cumperi acum. Tariful acopera 7 nopti cazare intr-un apart-hotel de trei stele, insotitorul de grup si transportul cu autocarul.

Daca vrei sa mergi in Corfu in septembrie sau octombrie, vei plati pentru o vacanta de 10 zile pe insula 225 de euro. in acesti bani intra 8 nopti cazare in camera dubla dintr-un hotel de doua stele din insula si transportul cu autocarul.

O saptamana in Creta in perioada aprilie-iunie te costa 139 de euro, daca achizitionezi pachetul turistic pana pe 10 aprilie. Pretul acopera sapte nopti cazare la un hotel de trei stele si biletul de avion pe ruta Bucuresti-Creta si retur. Tariful nu include insa taxele de aeroport, de 95 de euro.

Daca vrei sa mergi in vacanta in Santorini in luna iunie, un pachet turistic de opt zile la aceasta destinatie te costa 389 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Astfel ca, in pret intra o saptamana cazare la un hotel de trei stele, demipensiune, biletul de avion pe ruta Bucuresti-Santorini si retur, precum si taxele de aeroport.

Un sejur la Palma de Mallorca in luna iunie te costa 394 de euro, cu toate taxele incluse. Astfel ca, in acesti bani intra 7 zile cazare la un hotel de doua stele din Palma de Mallorca, biletul de avion pe ruta Cluj-Mallorca si retur, precum si transferul de la aeroport la hotel si inapoi.

O saptamana in Rhodos in luna iunie te costa 307 euro. in pret intra 7 nopti cazare cu all inclusive la un hotel de trei stele din Rhodos si biletul de avion pe ruta Bucuresti-Rhodos si retur. in pret nu intra taxele de aeroport, de 95 de euro. in total, vei achita pentru vacanta in Rhodos 402 euro.

O vacanta in Tenerife in luna iunie te costa 450 de euro, cu toate cheltuielile incluse. in pret intra de la 7 nopti cazare la un hotel de patru stele cu pensiune completa, la biletul de avion pe ruta Bucuresti-Tenerife Sud si retur, taxele de aeroport, transferul de la aeroport la hotel si inapoi, ghidul roman, precum si o excursie in Puerto de la Cruz.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.