Noutati :

Oferte avantajoase si programe marca EXIMTUR la Targul de Turism Vacanta de la Timisoara

28 februarie, 2019 - 08:49 AM
Autor: Redactie      
Categorie: TURISM
0

TIMISOARA. Compania de călătorii EXIMTUR va fi prezentă și în acest an la Târgul de Turism Vacanța (01 – 03 martie 2019, CRAFT, Timișoara) cu o ofertă bogată de produse și servicii turistice, cu vacanțe într-o mare diversitate de destinații din România și străinătate, cu servicii garantate care beneficiază de un raport preț/calitate excelent.

Printre noutățile cu care compania de călătorii EXIMTUR va surprinde publicul iubitor de călătorii din zona Timișoara – Arad se numără și lansarea pe parcursul primului trimestru din 2019 a seriei de programe speciale marca EXIMTUR: „CIVILIZAȚII ESENȚIALE, “CULTURI EXOTICE”, “EXPERIENȚE UNICE”, CIRCUIT PORTUGALIA și CIRCUIT CANADA DE EST. Cele mai multe dintre programe sunt deja finalizate și vor putea fi achiziționate pe perioada Târgului de Turism Vacanța, altele sunt încă în pregătire, urmând să fie lansate în scurt timp.

Programele marca EXIMTUR acoperă mari secvente culturale, oferind experiențe de călătorie unice, semnificative și inedite. Incursiunile în universul civilizațiilor care au influențat cultura de anvergură universală, în culturi care stau la baza civilizațiilor umane, sunt completate de experiențe în mari culturi contemporane, care ne influențează viața de zi cu zi” menționează Lucia Nora Morariu, președintele companiei.

Călătoriile din seria “CIVILIZAȚII ESENȚIALE” includ trei circuite, la sfârșitul cărora turiștii se vor bucura și de câteva zile de relaxare. Circuit Mexic și sejur Cancun „Misterul vechilor civilizații aztece și mayașe” , Circuit Peru „Uluitoarea civilizație incașă și însemnele astronautului antic , Circuit în Chile, Argentina și Brazilia „Experiență unică Sud-Americană”.

Seria “CULTURI EXOTICE” include două țări, Maroc și Cuba. “Acasa la Che Guevara și Fidel Castro” este intitulat programul din Cuba și va cuprinde pe lângă un circuit spectaculos în destinații deosebite din Cuba și un sejur la Varadero. “Regatul Berber” este denumirea programului care va purta călătorii în țara Marocului.

Călătoriile din seria “EXPERIENȚE UNICE” sunt o imersie în “marea de adrenalină” a emoțiilor surprinzătoare, dar plăcute și vor include trei destinații: Japonia – “Milenii de cultură și tradiție”, Safari Tanzania și sejur Zanzibar – “Regatul animalelor” și Big Five – Safari Kenya și sejur pe plaja Diani Beach -“Marea Migrație în Maasai Mara”.

EXIMTUR mai propune devoratorilor de călătorii și un circuit în Portugalia – “Țara marilor exploratori din secolul al XVI lea” și unul în Canada de Est – “Orașele lumii noi”.

Pentru rezervări ferme făcute în perioada 01.03 – 06.03.2019, toate programele marca EXIMTUR finalizate vor beneficia nu doar de reduceri early booking, ci și de reduceri speciale pentru târg, ajungând la discount-uri și de 300 de euro/persoană.
Și celelate destinații de vacanță propuse de companie vor beneficia de prețuri avantajoase pe perioada târgului, cu până la 20% mai mici pentru cele externe și chiar și cu 30% discount pentru unele dintre cele autohtone, acestea din urmă putând fi achiziționate și cu vouchere de vacanță.

Beneficiarii de vouchere de vacanță trebuie să știe că acestea se pot valorifica foarte avantajos prin intermediul agenției de turism, pentru că voucherele de vacanță nu se poti folosi direct nici la restaurant, nici să îți cumperi bilete de intrare la obiective turistice, nici să plătești biletul de tren la casieria CFR sau la compania aeriană. În schimb noi, agenția de turism, putem să plătim toate acestea în avans pentru clienții noștri și, în plus, negociem tarife preferențiale pentru servicii de cazare cu unitățile din portofoliul nostru. Pachetele achiziționate cu vouchere de vacanta prin agentia de turism pot include, astfel, pe lângă cazare (obligatoriu) și servicii de masă , excursii opționale , bilete de intrare la obiective turistice, transport la destinația din țară (cu avionul sau cu trenul)” adaugă președintele companiei, doamna Lucia Nora Morariu.

Compania EXIMTUR este prezentă în zona Banatului cu două agenții proprii în Timișoara și una în Arad, precum și cu două francize în orașele Reșita și Hunedoara.

O altă noutate în legătură cu EXIMTUR este faptul că începând cu anul 2019, compania a ales să își concentreze eforturile și în direcția promovării principiilor și acțiunilor care promovează Turismul Sustenabil și Responsabil, pentru că impactul turismului asupra mediului înconjurător a ajuns să fie uriaş – 1,2 miliarde de oameni se îmbarcă anual pentru călătorii. Între anii 2000 şi 2015, numărul oamenilor care au călătorit în scop recreaţional aproape că s-a dublat.

***

În 2018, vânzările companiei de călătorii EXIMTUR au depășit 66 de milioane euro, înregistrând o creștere de aproximativ 20 procente față de volumul de vânzări realizat în anul anterior. Serviciile oferite prin diviziile specializate ale companiei au avut ca beneficiari peste 320.000 de clienți. EXIMTUR a emis anul trecut bilete de avion în valoare de peste 22 milioane de euro.

La finalul anului 2018, echipa EXIMTUR număra 200 angajați.

Compania de călătorii EXIMTUR, înființată în 1993, deține 24 de agenții proprii și francize, în 16 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming si scoala de turism. Divizia EXIMTUR BUSINESS este prezentă în patru centre urbane importante: București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

EXIMTUR este singura companie din România afiliată la rețeaua globală de travel management – UNIGLOBE Travel International. Acest parteneriat asigură EXIMTUR conectarea la un sistem internațional performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri și accesul la o gamă largă de soluții tehnice de ultimă generație, care se reflectă în calitatea serviciilor și produselor oferite clienților.

În anul 2018, EXIMTUR a plătit statului roman taxe și impozite în valoare de peste 1 milion de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...