Ofera angajatilor cadoul pe care si-l doresc!

Care este cel mai bun cadou oferit de angajatori? In mod evident, cel dorit de catre angajatii sai.

Cum se pot asigura companiile ca acest lucru va fi indeplinit in preajma sarbatorilor?

Printr-o solutie foarte simpla si la indemana: tichetele cadou Cadhoc. Oferite de Up Romania, (emitent de tichete de masa, tichete sociale, vouchere de vacanta, tichete de cresa), acestea ofera angajatilor o libertate de alegere a cadoului preferat. Salariatii au la dispozitie o retea de peste 55.000 de parteneri afiliati din care isi pot alege fie electrocasnice, parfumuri, îmbracaminte, cosmetice, jucarii, decoratiuni, fie produse alimentare, servicii de turism etc. Reteaua completa de parteneri este disponibila pe www.upromania.ro.

TC 2016_50 lei

Prin acest serviciu, logistica este considerabil simplificata prin evitarea selectiei de produse pentru fiecare angajat, stocarea, ambalarea, personalizarea sau distributia cadourilor.

De asemenea, tichetele cadou Cadhoc sunt oferite din bugetul de cheltuieli sociale, acestea fiind deductibile fiscal si scutite de contributii patronale si salariale, potrivit codului fiscal in vigoare. Comparativ cu o prima in cash, o companie castiga pana la 40% din bugetul alocat pentru cadouri daca ofera prima de sarbatori in tichete cadou.

In aceasta perioada, Up Romania doreste sa ofere angajatorilor mai mult decat avantajele produsului sau si organizeaza “Tombola dorintelor implinite”, in care intra automat toate comenzile de tichete Cadhoc onorate pana in 18 decembrie 2015. Fericitul castigator va putea pleca la munte intr-un concediu binemeritat, de 4 stele, pentru 2 persoane.
Vacanta este oferita in parteneriat cu TUI TravelCenter.

E simplu sa implinesti dorintele fiecaruia, iar Cadhoc iti implineste dorintele tale! www.upromania.ro

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...