Opinia Timisoarei

Ocazia revansei. CFR Timisoara primeste vizita Odorheiului in prima liga de futsal

TIMISOARA. CFR Timisoara primeste in runda a VI-a a primei ligi de fotbal in sala vizita echipei din Odorheiul Secuiesc, formatie in fata careia, in stagiunea trecuta a pierdut bronzul national.

CITESTE SI: Defilare a soldatilor in Parcul Central si o expozitie, de Ziua Armatei, la Timisoara 

Oaspetii vin la Timisoara dupa un egal spectaculos, pe teren propriu, in fata campioanei din Galati. Odorheiul are o victorie, un egal si un esec pana acum in campionat si golaveraj negativ, 12-13.

CFR Timisoara a obtinut o victorie runda trecuta, 6-1, in deplasarea de la Cluj, soarta celor trei puncte fiind decisa in repriza secunda. Banatenii au o singura problema de lot inaintea intalnirii. Robert Lupu nu va putea evolua din pricina unei accidentari. Timisorenii au o revansa de luat, dupa ce sezonul trecut au pierdut medalia de bronz din campionat in fata formatiei pregatite de Zoltan Jakab. CFR a invins cu 4-2 in meciul de acasa din finala mica, dar a pierdut cu 6-1 la Odorheiu Secuiesc.

Duelul din sala Constantin Jude este programat marti, de la ora 17:30 si va fi condus de un arbitru de Champions League, Liviu Chita, alaturi de Laurentiu Deaconu, rezerva fiind de Marius Trasca. Partida va fi transmisa pe canalul Digisport2.

Exit mobile version