Noutati :

OBRIST Eastern Europe – 20 de ani de activitate – un business regional cu impact pe pietele internationale

19 iunie, 2018 - 09:04 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0

Lider de piață în sectorul capacelor de plastic și furnizor pentru cei mai mari jucători de pe piața băuturilor răcoritoare, firma OBRIST Eastern Europe – reprezentantă în România a Grupului RPC, a sărbătorit vineri, 15 iunie 2018, aniversarea a 20 de ani de activitate.

Înființată în 1998, când a fost una din primele investiții străine din Timișoara, firma este prezentă pe piața regională a producătorilor de capace din plastic pentru PET-uri destinate îmbuteliatorilor de băuturi gazoase sau plate, precum și industriei berii.

Angajații firmei din Timișoara, membri ai acționariatului, și cei mai importanți partneri și clienți ai OBRIST Eastern Europe au sărbătorit împreună performanțele de top ale firmei – construite pas cu pas, cu viziune, efort și spirit de echipă în toți acești ani.

Înființată în anul 1998, firma noastră nu s-ar fi putut dezvolta fără devotamentul echipei, și fără realizarea unor alianțe strategice – cum este afilierea la RPC Group. Dacă la început am produs 200 de milioane de capace pe an, am ajuns la ora actuală să producem aproximativ 2 miliarde de capace pe an, și să vindem nu doar în România, ci și în Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Grecia, Turcia, Serbia, Croația, Ungaria și Polonia. Acest lucru este posibil datorită inovării, gradului mare de automatizare și utilizării în permanență a noilor tehnologii. Urmează în viitorul apropiat să realizăm – ca unic producător pe piața Est Europeană- un nou produs de tip sport cap, denumit SECURE FLIP, cu care credem că vom revoluționa piața de băuturi din România, dar și din regiune. Este vorba despre un nou tip de capac, destinat consumului mai facil al băuturilor pentru sportivi – de exemplu, sau celor care consumă băuturi răcoritoare în timp ce călătoresc.
Afilierea la grupul RPC a determinat realizarea unor investiții vitale pentru viitorul fabricii noastre, dar și o permanentă preocupare pentru dezvoltarea portofoliului prin produse inovative, care ne fac mai competitivi pe piață. Prin centrele de cercetare si dezvoltare ale grupului RPC, lucrăm la realizarea unor produse destinate îndeplinirii tuturor cerințelor viitorilor clienți și consumatori.
Dacă mă întrebați care este secretul succcesului OBRIST Eastern Europe, vă pot răspunde simplu: muncă intensă, loialitate, respect, și mai presus decît orice, forța echipei. Doresc să continuăm drumul OBRIST Eastern Europe cu aceeași pasiune și dedicare, cu încrederea și suportul clienților noștri, dar și al partenerilor – și să contribuim astfel la dezvoltarea regiunii în care trăim” a declarat Ciprian MICU, managerul general al OBRIST Eastern Europe, cu ocazia acestui eveniment.

Cu o cifră de afaceri care a crescut cu 24% în ultimii 4 ani, OBRIST Eastern Europe are importante parteneriate de afaceri și clienți renumite companii multinaţionale de top, dar și îmbuteliatori regionali – atât din România, cât și din reguine. Producția se realizează cu ajutorul unor tehnologii de vârf și cu angajați calificați, cu vechime și experiență în sectorul de producție.

OBRIST Eastern Europe manifestă o preocupare constantă pentru reducerea cantității de plastic din compoziția produselor sale, precum și a impactuluiacestor ambalajelor asupra mediului. Astfel, firma se conformează noilor norme stabilite de către Comisia Europeană privind eliminarea sau limitrarea utilizării produselor din plastic de unică folosință prin introducerea unor cerințe legate de concepție și etichetare, precum și a unor obligații pentru producători de gestionare a deșeurilor și depoluare.

OBRIST Eastern Europe, telefon: 0256 – 407 610, fax: 0256 – 407 616, e-mail: [email protected], web: www.gcs.comInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...