Obiectivul antrenorului Cosmin Contra in Cupa Romaniei: semifinalele

Antrenorul jucator al Politehnicii Timisoara, Cosmin Contra, a explicat astazi ca din punctul sau de vedere accederea in semifinalale Cupei Romaniei ar fi o performanta buna pentru echipa alb-violeta si spera ca formatia sa sa treaca de FC Brasov, echipa care a reusit un egal, 0-0 in meciul din campionat cu Poli. "Urmeaza o saptamana grea, pe care am inceput-o bine. Succesul cu Vasluiul trebuie sa ne tina in priza pentru urmatoarele doua meciuri foarte importante si foarte grele. Miercuri jucam cu Brasovul, o echipa agresiva, bine organizata si care va dori sa ajunga pana in finala. Noi mergem insa cu acelasi gand, sa ne calificam si sa ramanem astfel in grafic. Suntem increzatori ca putem ajunge in semifinalele Cupei. Aici nu exista egal, e un meci care pe care, sunt intalniri foarte disputate. Ne trebuie mai multa consistenta in atac, asta ne-a lipsit cand am jucat cu Brasovul in campionat", spune Gurita.

Velcea vrea o iarna linisita

Secundul lui Contra, Vali Velcea, isi doreste ca Poli sa joace la fel de bine cum a facut-o contra Vasluiului si sa reuseasca ca in urmatoarele meciuri, contra Brasovului si Urziceniului, prestaia elevilor sai sa aduca numai victorii. "Vom avea o saptamana incarcata, cu doua meciuri la fel de importante. Trebuie sa trecem de Brasov iar apoi cu Urziceniul trebuie sa ne asiguram linistea si continuitatea pentru celelalte meciuri din campionat. E inselator sa credem ca daca cei de la Urziceni au vandut atatia jucatori, inseamna ca sunt o victima sigura. Trebuie sa fim atenti", a spus Valentin Velcea.

Antrenorul jucator al Politehnicii Timisoara, Cosmin Contra, a explicat astazi ca din punctul sau de vedere accederea in semifinalale Cupei Romaniei ar fi o performanta buna pentru echipa alb-violeta si spera ca formatia sa sa treaca de FC Brasov, echipa care a reusit un egal, 0-0 in meciul din campionat cu Poli. „Urmeaza o saptamana grea, pe care am inceput-o bine. Succesul cu Vasluiul trebuie sa ne tina in priza pentru urmatoarele doua meciuri foarte importante si foarte grele. Miercuri jucam cu Brasovul, o echipa agresiva, bine organizata si care va dori sa ajunga pana in finala. Noi mergem insa cu acelasi gand, sa ne calificam si sa ramanem astfel in grafic. Suntem increzatori ca putem ajunge in semifinalele Cupei. Aici nu exista egal, e un meci care pe care, sunt intalniri foarte disputate. Ne trebuie mai multa consistenta in atac, asta ne-a lipsit cand am jucat cu Brasovul in campionat”, spune Gurita.

Velcea vrea o iarna linisita

Secundul lui Contra, Vali Velcea, isi doreste ca Poli sa joace la fel de bine cum a facut-o contra Vasluiului si sa reuseasca ca in urmatoarele meciuri, contra Brasovului si Urziceniului, prestaia elevilor sai sa aduca numai victorii. „Vom avea o saptamana incarcata, cu doua meciuri la fel de importante. Trebuie sa trecem de Brasov iar apoi cu Urziceniul trebuie sa ne asiguram linistea si continuitatea pentru celelalte meciuri din campionat. E inselator sa credem ca daca cei de la Urziceni au vandut atatia jucatori, inseamna ca sunt o victima sigura. Trebuie sa fim atenti”, a spus Valentin Velcea.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.