‘Oamenii dreptatii’, spectacol eveniment pus in scena la Palatul Administrativ de la Timisoara

Facebook/Oamenii Dreptatii

TIMISOARA. Asociatia Leaders for Justice si publicatia Decat o Revista aduc la Timisoara un spectacol inedit.

CITESTE SI: Intersectia Gheorghe Lazar cu Cetatii se va inchide partial doua saptamani, la Timisoara. Ultimele imagini de pe santier. Video

Timp de doua ore, in cadrul acestuia vor fi transpuse in scena 15 povesti relatate de profesionisti in justitie, jurnalisti sau artisti.

Dreptatea este esentiala intr-o societate democratica care isi doreste ce-i mai bun pentru fiecare dintre noi. Dreptatea este echilibru, echitate si respect pentru drepturile fiecaruia. Asa cum o intelegem noi, dreptatea tine si de vulnerabilitate, empatie si puterea exemplului. Prin povestile pe care le vom spune speram sa dam si altora curajul sa se implice in comunitatile lor„, transmit reprezentantii Leaders for Justice.

Spectacolul de la Timisoara va avea loc dupa evenimente similare la Iasi si Bucuresti, care s-au bucurat de succes, si este programat in 12 decembrie, de la ora 19:00 in sala multifunctionala a Consiliului Judetean Timis.

Despre Lideri pentru Justitie

Lideri pentru Justitie (LfJ) este cel mai important program de pregatire profesionala a unei viitoare generatii integre de profesionisti in justitie. Initiat in 2010 de Programul Statul de Drept Europa de Sud-Est al Fundatiei Konrad Adenauer, LfJ reuneste astazi peste 250 de membri intr-o comunitate construita pe valori comune si dorinta de a aduce schimbari durabile in societate.

Despre DoR

DoR este o publicatie independenta care spune povesti adevarate pentru a-si sprijini comunitatea sa inteleaga, sa empatizeze, sa descopere solutii si sa actioneze.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...