Noutati :

Oamenii din Timisoara pe Facebook. Fotografiile lor sunt postate pe Humans of Timisoara

9 februarie, 2014 - 06:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Dupa modelul celebrei pagini de Facebook „Humans of New York”, a aparut si Humans of Timisoara. Pe pagina sunt postate fotografii surprinse pe strada si diverse comentarii legate de ele.

Humans of Timisoara a strans deja peste 450 de aprecieri, iar numarul celor carora le place ideea este in continua crestere.

Creatorii paginii o caracterizeaza astfel: „Humans of Timisoara, reprezinta implementarea conceptului global „Humans of ..” implementat in orasele mari ale lumi. Conceptul in sine presupune sa prezentam locuitorii orasului prin intermediul street photography!

Atentie! Nu faceti gresita comparatie cu paginile gen: Vedetele timisoarei! Nu e vorba despre asta, ci e vorba despre portretele oamenilor si fotografia de strada in cadrul unui concept global!”

De la tema copilariei, ca paradis pierdut sau raspunsuri la intrebarea „Ce te inspira?”  si pana la postari amuzante precum „Care este cel mai tampit lucru pe care l-am facut astazi? – Te-am lasat sa-mi faci fotografia asta..” pozele de pe Humans of Timisoara aduna zeci de like-uri si share-uri.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor