Noutati :

Oamenii de afaceri din Timisoara, invitati sa afle care sunt limitele in domeniul concurentei, intr-un eveniment organizat la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

11 iunie, 2019 - 03:53 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. 94 de milioane de euro. Aceasta este valoarea totala a amenzilor aplicate intreprinderilor de Consiliul Concurentei in 2018, mai mare de 3,5 ori fata de anul 2017, cu un procent de castig de 94% in instanta in favoarea Consiliului Concurentei.

Aceasta este doar o parte din rezultatul activitatii autoritatii de concurenta din Romania, care poate aplica amenzi pana la 10% din cifra de afaceri a unei companii.

Pentru a evita astfel de amenzi, cunoasterea practicilor comerciale care pot afecta concurenta pe piata si au potentialul de a fi sanctionate este vitala pentru activitatea unei intreprinderi.

Legislatia in domeniul concurentei – care sunt limitele? este un eveniment dedicat oricarei companii ce doreste sa isi desfasoare activitatea in conformitate cu practicile comerciale corecte si fara riscul unor amenzi consistente.

OBIECTIVE
– Participantii vor dobandi o imagine clara asupra practicilor comerciale pe care o societate ar trebui sa le evite pentru a nu se expune unor sanctiuni consistente
– Avocati cu experienta indelungata in toate aspectele dreptului concurentei va vor prezenta instrumente practice de preventie, pentru a identifica si anticipa riscurile la timp si pentru a actiona eficient
– Veti beneficia de un eveniment interactiv, cu studii de caz ale celor mai importante investigatii derulate de Consiliul Concurentei

Evenimentul va fi sustinut de doi avocati cu experienta in domeniul dreptului concurentei din cadrul unuia dintre cele mai mari birouri din Bucuresti:

Raul Mihu, avocat cu o experienta de 18 ani in practicarea dreptului in Romania, cu specializare in dreptul concurentei, contracte comerciale, legea societatilor comerciale, insolventa, protectia datelor cu caracter personal, dar si in aspecte specifice sectoarelor auto, retail si farmaceutic/ bio-stiinte.

Madalina Constantin, avocat cu o experienta de 14 ani in practicarea dreptului in Romania, cu specializare in dreptul concurentei, contracte comerciale, drept societar, protectia datelor cu caracter personal si aspecte specifice sectoarelor auto, retail, FMCG si farmaceutic/ bio-stiinte.

Evenimentul are loc miercuri, in 12 iunie, la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, intre orele 10 si 13.30.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...