Noutati :

Oamenii de afaceri din Timisoara invitati de CCIA Timis intr-o misiune economica in Mexic

8 septembrie, 2017 - 11:27 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la initiativa si cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timisoara, organizeaza in perioada 29 noiembrie – 10 decembrie 2017 o misiune economica multisectoriala in Mexic.

Scopul acestei misiuni il constituie intensificarea relatiilor economice dintre Romania si Mexic si identificarea de noi oportunitati de afaceri.

Cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la Bucuresti, este in pregatire un program profesional de intalniri cu cateva organizatii de profil din Ciudad de México si Cancún.
Astfel, a fost deja stabilita o intalnire cu Consiliul Oamenilor de Afaceri pentru Comert Exterior, Investitii si Tehnologie (COMCE) din Mexico City. Se asteapta acordul organizatiei ProMéxico din Cancún.
De asemenea, este in pregatire o intalnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada Romaniei din Ciudad de México.

Programul turistic de cunoastere a culturii si civilizatiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún.

Costul participarii la misiunea economica este de 2.735 euro / pers. si include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timisoara-Budapesta si retur; cazare 10 nopti in camera dubla la hotel de 4 stele (mic dejun incl.) si respectiv 5 stele (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de lb. romana/engleza; asistenta din partea CCIAT pe durata desfasurarii programului profesional.

Termen de inscriere: 14 septembrie 2017.
Tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirma participarea pana la aceasta data.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...