Oamenii de afaceri din Timis, invitati sa descopere produsele alimentare si bucataria traditionala sarbeasca

TIMISOARA. Iin perioada 29 – 30 septembrie 2018, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza o misiune economica la Belgrad, cu prilejul manifestarii “Ukus Fest”, un festival al produselor alimentare si bauturilor traditionale.

Firmele timisene au posibilitatea de a participa atat in calitate de vizitatori cat si ca expozanti.

Pana in prezent, si-au anuntat participarea peste 150 de expozanti din Serbia, producatori si distribuitori din domeniul alimentar, care isi vor prezenta oferta in incinta Hotelului Metropol Palace din Belgrad. Vor fi prezenti si numerosi diplomati straini acreditati la Belgrad, inclusiv oficiali ai Ambasadei Romaniei in Serbia.

Editia de toamna a Festivalului “Ukus Fest” are loc in incinta Hotelului Metropol Palace din Belgrad si are ca obiectiv principal sa arate vizitatorilor varietarea, calitatea si experienta produselor alimentare si a bucatariei traditionale sarbesti dar nu numai.

Termen limita de inscriere este 31 august 2018.

Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0372.185.285, fax: 0256.490.311,e-mail: [email protected], Stana Stoianov – Director DREMA.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.