Noutati :

Oamenii de afaceri din Timis, invitati la noi misiuni economice organizate de CCIAT. Cand vor avea loc

16 iulie, 2018 - 09:21 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza, si in a doua jumatate a anului, o serie de misiuni economice, dedicate oamenilor de afaceri din judet. Italia, Germania, Spania si Statele Unite ale Americii sunt doar cateva dintre tarile in care agentii economici din Timis sunt invitati pentru a avea intalniri cu omologii lor si pentru a-si dezvolta afacerile.

Astfel, intre 1 – 8 septembrie 2018, CCIA Timis organizeaza o misiune economica de
prospectare a pietei din regiunea Sicilia, Italia, misiune centrata pe multiple profile de activitate, unde firmele participante pot intalni potentiali parteneri de afaceri.

O alta misiune va fi organizata intre 15 – 18 septembrie 2018 – CCIA Timis invita firmele timisene sa faca parte din delegatia de afaceri care va vizita Targul de brutarie, patiserie si cofetarie IBA München.

IBA este cea mai mare expozitie de specialitate din acest domeniu, fiind organizata o data la 3 ani, incepand cu anul 1949. Renumele acestui eveniment atrage anual cele mai mari si de succes companii din domeniul brutariei, cofetariei si patiseriei. La editia de anul acesta, organizatorii asteapta o participare cel putin similara cu cea de la editia precedenta – peste 1.300 de expozanti din 57 de tari, 77.814 de vizitatori din 167 de tari. IBA reuneste toate produsele utilizate in aceste domenii, de catre cele mai mici pana la cele mai mari companii. Totodata, se vor gasi oferte si pentru detinatorii de restaurante si cafenele, comerciantii din industria alimentara si oamenii de afaceri din domeniul HORECA.

Editia 2018 pune accent pe urmatoarele sectoare de activitate:
– utilaje, echipamente si ustensile pentru panificatie, patiserie si cofetarie;
– materii prime si ingrediente;
– produse semipreparate si finite;
– produse alimentare;
– cafea, aparate profesionale de cafea;
– utilaje de ambalare produse;
– decoratiuni pentru produse de cofetarie si patiserie;
– design interior pentru cofetarii, cafe-bar-uri, patiserii si brutarii;
– igiena si curatenie in domeniul industriei alimentare;
– servicii conexe.

Intre 28 septembrie – 1 octombrie 2018 – CCIA Timis organizeaza o misiune economica in Spania, de vizitare a Targului international de arta SWAB Art Fair Barcelona. SWAB Barcelona este un targ de arta international care reuneste 70 de galerii de arta si artisti plastici din intreaga lume. Este un loc unde se pot descoperi cele mai inovatoare tehnici si stiluri artistice. in 2018, SWAB Barcelona celebreaza cea de-a 11-a editie, la care sunt asteptati peste 20.000 de vizitatori.

De asemenea, intre 9 – 12 octombrie 2018 – CCIA Timis, cu sprijinul Consulatului General al Romaniei la München, organizeaza in perioada 9 – 12 octombrie 2018 o misiune economica cu ocazia evenimentului: „Saptamana Economiei Romanesti la München”.

Programul cuprinde:
– 9 octombrie – Vizitarea Targului de Imobiliare RealExpo München;
– 10 octombrie – Participare la intalnirea cu conducerea Centrului de Formare al Camerei de Meserii din Regensburg, avand ca obiectiv realizarea unui schimb de bune practici si identificarea de oportunitati de colaborare in domeniul programelor de formare profesionala, cu accent pe invatamantul dual si scoala de meserii;
– 11 octombrie – Forum Economic Romano-German la München;
– 12 octombrie – intalniri B2B cu firme germane interesate de colaborari cu firmele din judetul Timis, vizite la firme germane din domeniile: industrie, turism, constructii, agricultura, textile, servicii, invatamant.

Intre 1 noiembrie – 11 noiembrie 2018 – CCIA Timis organizeaza o misiune economica multisectoriala la New York, Las Vegas si Los Angeles.

Obiectivul este identificarea de noi posibilitati de afaceri, stabilirea de contacte directe de colaborare cu oameni de afaceri americani interesati de piata romanesca. Programul cuprinde intalniri de afaceri in functie de interesul exprimat al participantilor.

O alta misiune economica va avea loc intre 30 noiembrie – 4 decembrie 2016 – CCIA Timis organizeaza traditionala misiune economica la Budapesta si Viena.

Firmele participante vor avea intalniri de afaceri prestabilite, pe domenii de activitate.

***
Relatii suplimentare si inscrieri de participare la tel: 0372 185 285, e-mail: [email protected] Persoana de contact: Stana STOIANOV, Director Dept. Relatii Economice cu Mediul de Afaceri.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...