Oamenii de afaceri din Timis, invitati intr-o noua misiune economica organizata de CCIA Timis, in Republica Moldova

TIMISOARA. Urmarea interesului exprimat de numeroase firme membre interesate sa faca afaceri in Republica Moldova, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis impreuna cu Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Timisoara organizeaza, in perioada 15 – 19 mai 2019, o misiune economica la Chisinau. Misiunea are ca obiectiv vizitarea Targurilor sectoriale FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY si PACKAGING.DEPOT. Totodata, la Camera de Comert Chisinau vor fi organizate intalniri de tip B2B cu firme locale interesate de piata romaneasca, care vor oferi firmelor timisene ocazia de a afla informatii utile despre economia si potentialul investitional al Republicii Moldova, facilitati fiscale si logistice oferite investitorilor straini, oportunitati de afaceri etc.

In perioada 16 – 19 mai, Centrul International de Expozitii MOLDEXPO va gazdui cele mai mari evenimente din industria alimentara – expozitiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY si PACKAGING. DEPOT.

FOOD & DRINKS este o expozitie internationala specializata de produse alimentare si materii prime pentru producerea acestora, editia a XXVI-a.

FOOD TECHNOLOGY este o expozitie internationala specializata de echipamente si tehnologii pentru industria alimentara si de prelucrare, editia a XXVI-a.

PACKAGING. DEPOT este o expozitie internationala specializata de ambalaje, materiale, tehnologii si utilaje pentru producerea acestora, editia a XXIV-a.

Misiunea economica se doreste a fi un eveniment complex, destinat promovarii si intensificarii relatiilor economice bilaterale. Sesiunea de intalniri B2B va oferi participantilor timiseni ocazia de a afla informatii utile despre economia si potentialul investitional al Republicii Moldova, facilitati fiscale si logistice oferite investitorilor straini, legislatia muncii, aspecte financiar-bancare.

„Romania este, pentru Republica Moldova, principalul partener economic. 24,8% din exporturile Republicii Moldova merg spre Romania si 13% din importuri provin din Romania, deci este o activitate economica foarte intensa. Totodata, ne dorim foarte mult ca Romania sa se regaseasca si printre primele trei state care investesc in Republica Moldova. (…) Cred ca exista potential pentru acest lucru si anume, prin organizarea de evenimente economice sa incercam sa convingem companiile si oamenii de afaceri romani asupra potentialului economic pe care il ofera Republica Moldova. (…) Noi speram sa avem o intensificare a relatiilor economice cu judetul Timis si dorim foarte mult ca oamenii de afaceri de aici sa vina sa investeasca in Republica Moldova, sa faca afaceri cu Republica Moldova”, declara E.S. Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova in Romania, cu ocazia vizitei la CCIAT din decembrie 2016.

Costul participarii la misiunea economica este de 430 euro/pers. pentru membri CCIAT si 440 euro+TVA/pers. pentru firmele care nu sunt membre CCIAT (loc in camera dubla).

Tariful include:
– Bilet de avion + taxe aeroport (Timisoara-Bucuresti-Chisinau + retur);
– Cazare 4 nopti la hotel *** (mic dejun inclus);
– Asistenta din partea CCIAT.

Tariful nu include: asigurare medicala, transfer aeroport-hotel-aeroport, excursii optionale.
Tariful final poate varia in functie de disponibilitatea biletelor de avion din momentul rezervarii.

Termenul de confirmare a participarii este data de 15 martie 2019.

***

Informatii suplimentare si inscrieri la tel. 0723/214772, e-mail: [email protected], Larisa Chiu – Referent specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...