Noutati :

Oamenii de afaceri din Timis, invitati de CCIAT la o misiune economica in Mexic

14 august, 2017 - 02:06 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la initiativa si cu sprijinul Cluburilor Rotary din Timisoara, organizeaza, in perioada 29 noiembrie – 10 decembrie 2017, o misiune economica multisectoriala in Mexic.

Scopul acestei misiuni il constituie intensificarea relatiilor economice dintre Romania si Mexic si identificarea de noi oportunitati de afaceri.

In acest sens, este in pregatire, cu aportul Ambasadei Statelor Unite Mexicane la Bucuresti, un program profesional la camerele de comert si/sau alte organizatii economice din Ciudad de México si Cancún.

De asemenea, se are in vedere o intalnire cu oameni de afaceri mexicani, la Ambasada Romaniei din Ciudad de México.

Programul profesional este in curs de definitivare si va fi transmis la confirmarea din partea organizatiilor mexicane.

Programul turistic de cunoastere a culturii si civilizatiei mexicane cuprinde vizitarea celor mai importante obiective din Ciudad de México, Teotihuacán, ChichénItzá, Tulum, Cancún.

Costul participarii la misiunea economica este de 2.735 euro de persoana si include transport cu avionul pe ruta Budapesta– Paris–Ciudad de Mexico–Cancun– Paris–Budapesta; transferuri Timisoara-Budapesta si retur; cazare 10 nopti in camera dubla la hotel de 4**** (mic dejun incl.) si respectiv 5***** (all inclusive); taxe intrare la obiective turistice din itinerar; ghid local vorbitor de lb. romana/engleza; asistenta din partea CCIAT pe durata desfasurarii programului profesional.

Termenul de inscriere pentru a participa la misiunea economica este 14 septembrie 2017, iar tariful este valabil pentru firmele membre ale CCIAT care confirma participarea pana la aceasta data.

Informatii suplimentare la:
-Tel. 0722/503138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – consilier Relatii Publice / CCIAT;
-Tel. 0722/253115, e-mail: [email protected], Cristian Jurji – Guvernator ales District 2241 Romania-Republica Moldova.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe ce se duc banii,cu mexicanii vreti sa faceti business e teapa pe fata,mai degraba e o excursie aranjată,hotel de 5 stele,camera dubla,Asta da afacere,din start esti cu deficit imens si nici nu sti ce te asteapta