Noutati :

Oamenii de afaceri din Timis, in misiune economica in Federatia Rusa, alaturi de reprezentantii CCIAT

7 aprilie, 2017 - 08:43 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in colaborare cu Camera de Cooperare Economica si Culturala Romano-Rusa (CCECRR) si Camerele de Comert si Industrie din Moscova si Sankt Petersburg, cu sprijinul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania, organizeaza in perioada 29 mai – 4 iunie 2017, o misiune economica in Federatia Rusa, de participare la trei evenimente economice de mare anvergura destinate relatiilor de afaceri intre cele doua tari.

Data de 30 mai este rezervata Forumului de Afaceri Romano-Rus de la Moscova iar data de 31 mai Forumului de Afaceri Romano-Rus de la Sankt Petersburg.

In plus, in perioada 1 – 3 iunie, firmele timisene au ocazia de a participa (optional) la cel mai mare forum economic organizat in Federatia Rusa – St. Petersburg International Economic Forum (SPIEF), un eveniment unic in lumea de business, derulat sub auspiciile Presedintelui Federatiei Ruse prezent la fiecare editie a evenimentului. (https://www.forumspb.com/).

Forumurile de afaceri ofera firmelor participante un cadru favorabil pentru a-si prezenta oferta de produse sau servicii pe piata rusa, pentru a identifica noi oportunitati de afaceri si a purta discutii B2B cu firme rusesti interesate sa faca afaceri cu parteneri din Romania.

Pana in prezent, 14 oameni de afaceri timiseni si-au anuntat participarea la aceasta misiune economica, in special in urma intalnirii cu E.S. Valery Kuzmin, Ambasadorul Federatiei Ruse in Romania, care a efectuat o vizita de lucru la CCIAT, in 29 martie.

Costul misiunii economice este de 1850 Euro pentru firmele membre CCIAT si de 2220 Euro pentru celelate firme si include: transport cu avionul Bucuresti – Moscova si retur, transport cu trenul Moscova-Sankt Petersburg, transferuri interne, cazare 5 nopti in Moscova si Sankt Petersburg, pranzuri in cadrul forum-urilor.
La aceste costuri se mai adauga: transportl cu avion: Timisoara – Bucuresti – Timisoara; insotitor vorbitor de limba rusa pe toata durata forumului; traducator la intalnirile B2B; taxa de viza.

Termenul limita de inscriere este data de 10 aprilie 2017.

Informatii suplimentare si confirmari de participare la tel. 0256-300135, 0721/262005, e-mail: [email protected], dna Amira CIOBOTEA, sau la tel. 0728/069281, e-mail: [email protected], dra Cristina COROIAN.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...