Noutati :

#OamenidinUBER: Theodor, arbitru de karate

15 septembrie, 2017 - 03:03 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

Exercițiile fizice din karate sunt într-o ordine exactă de învățare și se numesc kata. Sunt termeni în japoneză care descriu modul și forma de antrenament sportiv. Acest mod de pregătire de autoapărare este studiat de un număr mare de practicanți la nivel global, ceea ce a dus la acceptarea karate ca sport olimpic și va fi prezent la Jocurile Olimpice din Japonia din 2020”, ne povestește cu entuziasm Theodor, arbitru de karate, pasionat de oameni și… șofer partener UBER.

Arbitrajul și învățarea exercițiilor fizice din karate sunt cele mai mari pasiuni ale lui Theodor, pasiuni pe care le-a descoperit datorită lecțiilor predate de profesori deosebiți. I-a plăcut întotdeauna să împletească pasiunile cu cariera profesională, așa că și-a dorit să afle totul despre acest sport atât de drag lui.

Studiază karate de peste 30 de ani, iar faptul că a devenit arbitru înseamnă pentru el atât o recunoaștere a eforturilor depuse, cât și o validare a cunoștințelor pe care le-a acumulat peste ani. Participă cu deosebită plăcere la cursurile organizate de Academia de Karate și se dedică în totalitate sportivilor, un lucru care crede că este ingredientul necesar pentru a putea profesa în domeniu.

Cel mai important lucru pentru mine în acest moment este familia, iar o regulă este să fiu prezent întotdeauna atunci când este nevoie de mine. În plus, încerc să fiu bun în tot ceea ce fac”, spune Theodor.

A descoperit UBER pe Facebook și s-a hotărît să devină șofer partener din curiozitate, dar și pentru că îi place să conducă. Doi ani și câteva mii de curse mai târziu, Theodor are un rating de 4.99 din 5 (media evaluărilor oferite de pasagerii pe care i-a condus la destinație), iar obiectivele sale sunt să aibă cel mai mare rating de pe platforma UBER, să conducă în medie peste 10 curse pe zi și, în timp, să conducă pasageri UBER și în alte orașe din Europa.

Îi place la UBER faptul că se bucură de flexibilitatea de care are nevoie ca să fie mereu alături de cei dragi în momentele importante, dar și faptul că are mereu acces la istoricul curselor sale și cunoaște, zi de zi, oameni noi.

În 2015 căutam pasageri, iar astăzi cursele din timpul zilei sunt una după alta, iar fiecare dintre ele este o experiență. Am avut de exemplu ca pasager o domnișoară care mergea către o repetiție cu violoncelul și, în timp ce asculta o melodie din playlist-ul meu, a început să cânte cu voce în mașină”, își amintește Theodor.

Crede că a reușit să își mențină rating-ul pe platforma UBER pentru că a avut mereu attitudinea corectă față de pasageri și este întotdeauna atent ca mașina lui să fie curată. Se bucură să vadă un număr din ce în ce mai mare de șoferi parteneri pe platformă și îi sfătuiește să fie atenți la rating-ul lor.

Să fie interesați de tot ce se scrie despre UBER și să observe atitudinea comunității UBER din România și din alte țări de unde vin turiștii”, le recomandă Theodor celor care fac parte din comunitatea UBER, șoferi parteneri și pasageri deopotrivă.

La fel ca Theodor sunt mulți alți șoferi parteneri UBER, oameni foarte diferiți: părinți, bunici, studenți, antreprenori, artiști, sportivi – fiecare dintre ei are o poveste și un motiv pentru care alege să conducă pe platforma UBER. Iar povestea lor poate fi și povestea ta: cu UBER conduci când vrei, în funcție de programul tău, și câștigi venituri suplimentare pentru a-ți finanța pasiunile sau a-ți îndeplini obiectivele.

Înscrie-te și tu ca șofer partener UBER ca să faci parte din comunitatea oamenilor care pun orașele în mișcare!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...