O zi pentru un an! Continental Anvelope isi deschide larg portile vizitatorilor

Pot fi făcute anvelope din păpădie sau sticle PET? Ce înseamnă un cauciuc cu aderență ridicată? Câte tipuri de anvelope se fabrică la Timișoara? Sunt doar câteva dintre întrebarile ale căror răspunsuri le puteți afla pe 25 martie 2023.
Timp de 5 ore, între 11.00 și 16.00, Continental Anvelope își deschide porțile tuturor celor care vor să vadă ce înseamnă, de fapt, o companie de cauciucuri, cum decurge procesul de fabricație, dar și cum se fac ultimele teste și verificări înainte ca o anvelopă Continental să părăsească fabrica de la Timișoara.
Angajații le vor oferi curioșilor o experiență unică, în care vor putea vedea care sunt componentele cauciucului din care se realizează anvelope, cum se naște o anvelopă și ce înseamnă robotizarea unei fabrici.

Specialiști în conducere defensivă de la Academia Titi Aur vor face demonstrații în simulatoare pentru a arăta ce înseamnă pentru șofer un impact frontal, dar și cum să reacționeze în situația în care se află într-o mașină răsturnată.

Nu sunt uitați nici micii vizitatori. Aceștia vor avea un loc de joacă special amenajat, unde se vor desfășura numeroase activități distractive.
Iar vizitatorii care, după o asemenea vizită, vor fi interesați să se alăture echipei Continental Anvelope sunt invitați în zona dedicată recrutării, loc unde vor putea interacționa și cu cei care lucrează în diferite departamente ale companiei.

Cei care vor să participe la Ziua Porților Deschise la Continental Anvelope o pot face rezervând un bilet gratuit pe pagina
https://m.iabilet.ro/bilete-ziua-portilor-deschise-la-continental-anvelope-83925/

Continental dezvoltă tehnologii și servicii de pionierat pentru mobilitatea durabilă și conectată a persoanelor și a bunurilor acestora. Înființată în 1871, compania tehnologică oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru vehicule, mașini, trafic și transport. În 2022, Continental a generat vânzări de 39,4 miliarde de euro și are în prezent aproximativ 200.000 de angajați în 57 de țări și piețe.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Vasile spune:

    Este ziua porților larg deschise pentru angajații care pleacă timorați din cauza succesului fulminant de care se bucura aceasta companie de TOP ( in top 5 al companiilor care au rulaj de personal )

  2. Dorel spune:

    Mai tineti-va mirosul la voi in curte. Pute pana la Agronomie dimineata pe la 6