O zi intreaga fara gaz pe mai multe strazi din Timisoara. Interventii la reteaua de furnizare

TIMISOARA. Timisorenii care locuiesc pe mai multe strazi din Timisoara vor ramane fara gaze naturale joi, cu incepere de la ora 9 dimineata.

CITESTE SI: Razie in Timisoara si in judet. 4000 de oameni verificati, aproape 100 de amenzi pentru cei care nu purtau masca sau au iesit din case fara declaratie pe propria raspundere, desi erau in ‘carantina de noapte’

Echipele companiei Delgaz Grid vor actiona pentru cuplarea unor conducte noi la sistemul de distributie. Astfel, furnizarea gazelor naturale va fi sistata pe strazile: Albastrelelor, Bistrei, Canalul Bega, Cocorilor, Colonia Radio, Delinesti, Traian Demetrescu, Deta, Emil Garleanu, Gradinarilor, Calistrat Hogas, Martir Nicolae Lacatus, Ludus, General Magheru, Miristei, Frederic Mistral, Mor Jokai, Mosnitei, Parang, Parcului, Plopului, Martir Cornel Popescu (1918), Ilia Repin, Rotunda, Rudolf Walter, Martir Tanase Ioan, Tata Oancea, George Toparceanu, Velea Tincu Nicolae, Jules Verne si Iosif Vulcan.

Reluarea distributiei gazelor se va efectua treptat, cu incepere de la ora 22.00, cel mai probabil.

In cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixă si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).

Interventia face parte dintr-un proiect al companiei de modernizare a retelei de gaz din municipiul Timisoara pe o lungime de peste 8 km. In valoare de circa 7,5 milioane lei, proiectul a vizat inlocuirea conductelor si bransamentelor de pe Calea Mosnitei si strazile Albăstrelelor, Torac, Tiblesului si Tigrului.

Foto: Delgaz Grid

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...