Noutati :

O treime din notele contestate la Evaluarea Nationala in Timis au fost modificate. Si in plus, si in minus!

2 iulie, 2012 - 02:25 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. Absolventii de gimnaziu din Timis nemultumiti de notele obtinute la Evaluarea Nationala, care au depus contestatii, au avut castig de cauza intr-un numar nu foarte mare. Au fost inregistrate diferente si de pana in 1.5 puncte.

Astfel, 170 de candidati au depus contestatii la notele obtinute la Evaluarea Nationala. 113 note au ramas nemodificate. In cazul a 57 dintre lucrarile recorectate, notele au fost modificate cu pana la 1,5 puncte. Dar nu toti au avut castig de cauza.

Astfel, la limba romana, din cele 104 contestatii depuse, in 32 de cazuri nota a fost marita cu pana la un punct. Trei elevi s-au pomenit cu nota scazuta cu o diferenta situate intre 0.5 si 1 punct, iar alti trei candidati cu peste 1 punct in minus. Doi elevi au avut placuta surpriza sa descopere ca nota le-a fost marita cu 1.5 puncte.

La matematica au fost depuse 62 de contestatii. 48 dintre lucrarile recorectate au ramas nemodificate. In toate celelalte cazuri, note au fost marite: 10 lucruri au primit pana la un punct in plus si 2 cu peste 1 punct.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...