Noutati :

O solutie castigatoare pentru a avea angajati eficienti si dedicati cu investitii minime

10 mai, 2017 - 09:54 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

Beneficiile salariale sunt o necesitate, dar si o oportunitate pentru ca afacerea sa creasca. In acelasi timp, ele sustin randamentul angajatilor si ii motiveaza pe termen lung. E simplu sa motivezi angajatii si sa realizezi economii importante pentru societate, alegand tichetele de masa Chèque Déjeuner emise de Up Romania.

In Romania, tichetele de masa reprezinta cea mai longeviva si populara forma de motivare extra salariala, fiind in prezent scutite de la plata taxelor social-salariale, cu deductibilitate la plata impozitului pe profit. Companiile, indiferent de marimea business-ului, economisesc cu pana la 40% din sumele acordate angajatilor in tichete de masa, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani.  Odata cu trecerea la cardurile de masa, Up Romania ofera noi avantaje angajatorilor, precum comanda si distribuirea acestora o data la 4 ani sau alimentarea online a  cardurilor.

Unul dintre principalele beneficii ale cardului de masa pentru utilizatori consta in posibilitatea de a face plati fractionate. In plus, prin platforma online, aplicatia mobila si serviciul Up SMS, cardurile de masa Chèque Déjeuner asigura utilizatorilor multiple mijloace de verificare a tranzactiilor efectuate si a soldului, blocarea sau activarea acestora. De asemenea, fiind vorba de un card contactless, acestia vor putea efectua plati simple si rapide, evitand socotelile anevoioase la casa de marcat.

Up Romania, companie prezenta de 15 ani pe piata romaneasca, ofera pachete diverse de motivare si recompensare extra salariale: tichetele si cardul de masa Chèque Déjeuner, tichetele cadou Cadhoc, voucherele de vacanta Chèque Vacances, tichetele sociale Chèque de Services,  tichetele sociale pentru gradinita si tichetele de cresa Chèque Bébé.

Prin natura lor flexibila si datorita avantajelor fiscale oferite, tichetele valorice se adreseaza atat companiilor mari, cat si afacerilor aflate la inceput de drum, oferindu-le instrumente eficiente pentru motivarea si fidelizarea angajatilor.

Up Romania ofera partenerilor sai noi instrumente si practici pentru gestionarea moderna si eficienta a proceselor, tratand fiecare provocare cu profesionalism si entuziasm.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

Intra pe upromania.ro si comanda cardurile de masa Chèque Déjeuner pentru salariatii tai!

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...